Bezár!
2020. július 15., szerda, Henrik, Roland napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:03 Régi-új szovjet-orosz fejlesztések a szárazföldi hadviselés terén, kitekintéssel a modern kor háborúinak tapasztalataira13:48 Romániában meghaladta a tízezret az ismert aktív esetek száma13:31 Több mint kétmillió iráni tiltakozott a világhálón az ellen, hogy halálra ítélték a tavalyi megmozdulások több résztvevőjét13:17 Nem járatták iskolába gyereküket, vádat emeltek ellenük12:51 Azték palota maradványaira bukkantak egy épület alatt Mexikóváros főterén12:10 Ősszel 491 helyszínen kezdhetik meg munkájukat az iskolaőrök11:54 Elvtársi közvélemény-kutatás: a Jobbik az ellenzéki moslék egyik leggyengébb tagja lett, Jakab is sereghajtó11:06 Budapest Airport: 94 százalékos az utasforgalom visszaesése tavaly júniushoz képest10:43 Meghalt egy kamasz bubópestisben Mongóliában10:26 "A fehér életek nem számítanak, el kell törölni a fehérséget!" - Cambridge-i professzori címet érő kijelentés ez10:08 Öttel emelkedett a fertőzöttek száma hazánkban09:28 Mi Hazánk: a honvédségi szállítórepülőgépek beszerzése idegen érdeket szolgál08:47 Vasárnapi program füstöséknél: varázsdohány-terítés a Bosnyák téren08:21 Trump megvonta Hongkong különleges státusát08:07 Életbe léptek a beutazási korlátozások
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra ::

Még a Blikk szerint is kamuzik Pákó

Reklám

"Az életemet féltettem, s tudtam, ha nem mondom utánuk, amit nekem mondanak, lehet, hogy haza sem mehetek többé!” – mondta lapunknak Fekete Pákó (35), akiről szombaton került fel egy videofelvétel az internetre, amelyen többek között Szálasit és Hitlert élteti.
Pákó lapunknak tegnap adott interjújában elmesélte, kik és hogyan kényszerítették rá a forgatásra.
– Telefonon hívtak meg egy rádióműsorba, s mondták, hogy én vagyok az egyik legnépszerűbb énekes – magyarázta Pákó, aki vagy kiváló színész, vagy nem mond igazat, hiszen a felvételen nagyon hitelesen adja elő Hitlerék imádatát. (Tehát a Blikk is érzékelteti: Pákó kitalációja nevetséges - a szerk.)

Zsidózott ő magától...
– Amikor az Oktogonon találkoztam velük, már megijedtem egy picit, heten voltak, talpig feketében, de azzal nyugtattak, hogy ők nem bőrfejűek és nem rasszisták, csak szeretnek úgy öltözni.
Az énekes hamar tisztában lett azzal, hogy becsapták, és rasszisták foglya lett. A beszélgetés alatt az egyetlen célja az volt, hogy épp bőrrel megússza a kalandot. Azt egyelőre nem tudja, milyen következménye lehet a videónak, de amennyiben a rendőrség bűncselekményre utaló jeleket talál benne, az sem elképzelhetetlen, hogy Pákó tesz feljelentést az ügyben.
– Engem, egy színes bőrűt kényszerítettek arra, hogy rasszista dolgokat mondjak. Aggódom az életemért, a családomért. Valaki tehetne már ezek ellen valamit! – tette hozzá.
A rendőrség kivizsgálja az ügyet Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Szekeres Tibor a videóval kapcsolatban lapunknak csupán annyit mondott: „a rendőrség megvizsgálja majd a tartalmát, jogellenes-e”. Nagy nyilvánosság előtt elkövetett, közösség elleni izgatással vádolható az, aki bármilyen nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport ellen gyűlöletre uszít – tudtuk meg dr. Kamarás Péter ügyvédtől. – A magyar törvények értelmében akár 3 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhető akit emiatt bíróság elé állítanak.
Pákó állításait olvasva azonnal rendőrséghez fordultak a videó készítői és feljelentették őt rágalmazás miatt. Bizonyítékként a három órás vágatlan videófelvételt csatolták. (Kell ennél több bizonyíték? - a szerk.) Amint leírták, nemhogy nem kényszerítették Pákót a rasszista megnyilvánulásokra, de még túl hevesnek is találták kirohanásait.
(Blikk nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready