2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra ::

Még a Blikk szerint is kamuzik Pákó

Reklám

"Az életemet féltettem, s tudtam, ha nem mondom utánuk, amit nekem mondanak, lehet, hogy haza sem mehetek többé!” – mondta lapunknak Fekete Pákó (35), akiről szombaton került fel egy videofelvétel az internetre, amelyen többek között Szálasit és Hitlert élteti.
Pákó lapunknak tegnap adott interjújában elmesélte, kik és hogyan kényszerítették rá a forgatásra.
– Telefonon hívtak meg egy rádióműsorba, s mondták, hogy én vagyok az egyik legnépszerűbb énekes – magyarázta Pákó, aki vagy kiváló színész, vagy nem mond igazat, hiszen a felvételen nagyon hitelesen adja elő Hitlerék imádatát. (Tehát a Blikk is érzékelteti: Pákó kitalációja nevetséges - a szerk.)

Zsidózott ő magától...
– Amikor az Oktogonon találkoztam velük, már megijedtem egy picit, heten voltak, talpig feketében, de azzal nyugtattak, hogy ők nem bőrfejűek és nem rasszisták, csak szeretnek úgy öltözni.
Az énekes hamar tisztában lett azzal, hogy becsapták, és rasszisták foglya lett. A beszélgetés alatt az egyetlen célja az volt, hogy épp bőrrel megússza a kalandot. Azt egyelőre nem tudja, milyen következménye lehet a videónak, de amennyiben a rendőrség bűncselekményre utaló jeleket talál benne, az sem elképzelhetetlen, hogy Pákó tesz feljelentést az ügyben.
– Engem, egy színes bőrűt kényszerítettek arra, hogy rasszista dolgokat mondjak. Aggódom az életemért, a családomért. Valaki tehetne már ezek ellen valamit! – tette hozzá.
A rendőrség kivizsgálja az ügyet Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Szekeres Tibor a videóval kapcsolatban lapunknak csupán annyit mondott: „a rendőrség megvizsgálja majd a tartalmát, jogellenes-e”. Nagy nyilvánosság előtt elkövetett, közösség elleni izgatással vádolható az, aki bármilyen nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport ellen gyűlöletre uszít – tudtuk meg dr. Kamarás Péter ügyvédtől. – A magyar törvények értelmében akár 3 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhető akit emiatt bíróság elé állítanak.
Pákó állításait olvasva azonnal rendőrséghez fordultak a videó készítői és feljelentették őt rágalmazás miatt. Bizonyítékként a három órás vágatlan videófelvételt csatolták. (Kell ennél több bizonyíték? - a szerk.) Amint leírták, nemhogy nem kényszerítették Pákót a rasszista megnyilvánulásokra, de még túl hevesnek is találták kirohanásait.
(Blikk nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready