2020. szeptember 22., kedd, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:38 Nácizni éjjel, nácizni nappal20:23 Irán: szabotázsakció áll a natanzi urándúsító telepen történt robbanás mögött20:05 Gyorstesztek tömeges alkalmazására készül a bajor kormány19:43 Törölték a stockholmi Nobel-díjátadót19:22 Trump Kínát bírálta a járványkezelése miatt az ENSZ közgyűlésén19:05 Putyin elfogadta a Jelcin-korszak utolsó kormányzójának lemondását18:41 Egyetlen koronás eset miatt halasztják az EU-csúcsot18:23 Maszkot hordani nem hajlandó utasok miatt késnek a vonatok17:56 Kilencéves kislányt és 73 éves asszonyt is megerőszakolt két "férfi" Franciaországban17:32 Halálra ítéltek két embert Pakisztánban tömeges tragédiát okozó gyújtogatásért17:06 Négy idős ózdi asszonynál próbálkoztak az unokázók, egyszer sem jártak sikerrel16:34 Szarvasbőgés a barcsi erdészetben16:26 Szijjártó szerint egyetértés volt Strassburgban arról, hogy rendezni kell a nyelvhasználat és az anyanyelvi oktatás kérdését Kárpátalján16:03 Megkérdőjelezték a faji sokszínűség egyik elméletét15:21 Már a gyümölcslével nyakon öntött zsidós poénokat is levadássza az érinthetetlenek legújabb számítógépes projektje
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

A Mi Hazánk a trianoni szerződés hatályon kívül helyezését kezdeményezi

Reklám

A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezni fogja az Országgyűlésben a trianoni békediktátum ratifikációjáról szóló 1921-es törvény hatályon kívül helyezését – közölte a párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. Toroczkai László azt mondta, lehetőséget teremtenének a szerződés jövőbeni felülvizsgálatára.

Aki nem akar hazaárulóvá válni, az megszavazza a javaslatot - jelentette ki. Elmondta: a Mi Hazánk a szerződés századik évfordulójára hétpontos akciótervet dolgozott ki, hogy emlékeztessék a világot „a történelem leggyalázatosabb békeszerződésére” és annak következményeire. Az akcióterv első pontja a törvény hatályon kívül helyezése, ugyanis amíg ez nem történik meg, maga a magyar Országgyűlés tartja érvényben a szerződést, amivel elveszik a jövő nemzedékeitől a diktátum revíziójának lehetőségét – mondta Toroczkai László.
Megjegyezte, a törvény annál is inkább idejétmúlt, mert a szerint például Sopron ma is Ausztria része. Követendő példaként említette Szerbiát, amely a mai napig nem ismeri el Koszovó függetlenségét. Fülöp Erik, a párt politikusa, független országgyűlési képviselő minden magyar politikai, erkölcsi és jogi kötelességének nevezte a javaslat támogatását.
Toroczkai László kérdésre válaszolva közölte: arra kérik a kormányt, hogy az állam ne fizesse ki a gyöngyöspatai cigányoknak az iskolai szegregáció miatt megítélt százmillió forintnyi kártérítést. Hozzátette: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amelyik szükségesnek tartja az iskolai szegregációt. Akik akadályozzák a tisztességesen tanuló gyerekek fejlődését, azokat külön kell tanítani – jelentette ki a pártelnök.
(MTI nyomán)
Alább a sajtótájékoztató, illetve egy kisfilm a témában:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready