2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:30 Mi Hazánk: emlékezzünk és emlékeztessünk!17:02 Mirkóczki "amit 2010 előtt mondtunk, nem volt igaz" Ádám is elhagyja a süllyedő hajót - de nem azért...16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van
24 óra legolvasottabbjai

Koronavírus :: :: Hozzászólások

Megint molinós hülyegyereket játszott Hadházy a parlamentben, Kövér kitiltotta

Reklám

A miniszterelnök mai napirend előtti felszólalását készült megzavarni Hadházy Ákos, viszont Orbán Viktor nem beszélt ma a Házban.
Zoom
Orbán a koronavírussal magyarázta a távolmaradást, sajtófőnöke az atv-nek azt írta:  ”a kormány most a koronavírus elleni küzdelemről szóló tájékoztatást ítélte a legfontosabbnak, és a legsürgősebbnek, arról pedig Kásler Miklós miniszter tud hiteles és alapos tájékoztatást adni”.
Hadházy az újságírók parlamenti karzatáról lógatott le két táblát is a pulpituson az ülést vezető Kövér László házelnök mögött. Az első tábla “Stop propaganda!” feliratos volt. Amikor a házelnök ezt észrevette, már épp Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke kezdte parlamenti felszólalását. Hadházy viszont fölhúzta a Stop propaganda táblát Gyurcsány beszéde alatt, amit eredetileg akkor eresztett alá, amikor az innovációs tárca államtitkára, Schanda Tamás válaszolt egy ellenzéki kérdésre.
Zoom
Kövér László, amikor észlelte Hadházy Ákos tábláját, azt mondta neki: méltányolja, hogy Hadházy ezúttal “nem a saját gigantikus névjegytábláját lógatta le”, de attól ez még az ülés megzavarásának minősül. Felszólította, hogy sürgősen hagyja abba, az ülésről kitiltotta, és jelezte azt is, hogy a Házbizottság szankcionálni fogja a rendzavarást.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready