A miniszterelnök mai napirend előtti felszólalását készült megzavarni Hadházy Ákos, viszont Orbán Viktor nem beszélt ma a Házban.
Zoom
Orbán a koronavírussal magyarázta a távolmaradást, sajtófőnöke az atv-nek azt írta:  ”a kormány most a koronavírus elleni küzdelemről szóló tájékoztatást ítélte a legfontosabbnak, és a legsürgősebbnek, arról pedig Kásler Miklós miniszter tud hiteles és alapos tájékoztatást adni”.
Hadházy az újságírók parlamenti karzatáról lógatott le két táblát is a pulpituson az ülést vezető Kövér László házelnök mögött. Az első tábla “Stop propaganda!” feliratos volt. Amikor a házelnök ezt észrevette, már épp Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke kezdte parlamenti felszólalását. Hadházy viszont fölhúzta a Stop propaganda táblát Gyurcsány beszéde alatt, amit eredetileg akkor eresztett alá, amikor az innovációs tárca államtitkára, Schanda Tamás válaszolt egy ellenzéki kérdésre.
Zoom
Kövér László, amikor észlelte Hadházy Ákos tábláját, azt mondta neki: méltányolja, hogy Hadházy ezúttal “nem a saját gigantikus névjegytábláját lógatta le”, de attól ez még az ülés megzavarásának minősül. Felszólította, hogy sürgősen hagyja abba, az ülésről kitiltotta, és jelezte azt is, hogy a Házbizottság szankcionálni fogja a rendzavarást.