Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében18:46 Árokba borult egy lengyel busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült18:11 Lukasenka: nyugalom, minden ellenőrzés alatt marad - nem tart a "szegény csaj" győzelmétől17:59 Több száz tálibot enged szabadon az afgán kormány17:32 A jéghegy csúcsa: 600 millió felett kasszíroz a legéhesebb végrehajtóparazita16:55 A jövő héten is maradnak a 30 fok körüli maximumok16:20 Többen meghaltak az ítéletidő miatt Görögországban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Friss jobbikos képviselő akaszthatta meg egy pillanatra a Jákob-párt kóseresedési folyamatát

Reklám

Heves hangulatú közjáték zavarta meg a keddi parlamenti ülést, amelyen egy EU-s hitelfelvételi mentőcsomagról vitázott az Országgyűlés: Deutsch Tamás felszólalása után szót kért a KDNP-s Soltész Miklós, és azt mondta, hogy amikor Deutsch arról beszélt, hogy a Jobbik zsidó képviselők listázását kérte, és ettől Karácsony Gergely sem határolódott el, akkor Nunkovics Tibor jobbikos képviselő
teljesen egyértelmű szólást, illetve jelet tett, majd felmutatott az emelvényen beszélő Deutsch Tamásra, őt is a zsidóságával vállalva. Többen látták, ezt, amit ön mondott.
A közvetítésben nem lehetett ilyesmit látni-hallani, így nem tudni pontosan, mi történt. (És az is nagy rejtély, hogy mit jelent valakit "a zsidóságával vállalni". Annyi biztos csak, hogy nem Soltész lesz az évszázad szónoka... - a szerk.)
Zoom
Jákob Peti Nunkoviccsal - aligha lehet ma nagyobb bűnt elkövetni jobbikosként, mint ami most történhetett
A sorok közül "így van", "szégyen, gyalázat" közbekiabálásokat lehetett hallani, hangzavar támadt, majd az ülést levezető elnök, a KDNP-s Latorcai János elvette a szót Soltésztól, mert az ügyrendi felszólalásokra csak egy perc van.
"Én tudom, hogy ez egy nagyon súlyos kifejezés volt, és ez egy nagyon súlyos dolog, úgy gondolom, a Ház ezt meg fogja vizsgálni ezt a felszólalást", mondta Latorcai, taps közepette.
Nunkovics Tibor is szót kért. Azt mondta, "szégyen az, hogy nem hallják, hogy az ember mit mond". Elismerte, hogy bekiabált, ezért elnézést kért, de hozzátette, hogy
ennek tartalma viszont semmilyen összefüggésben nincs azzal, amit önök itt most állítanak, és ezt majd a jegyzőkönyv bizonyítani is fogja.
"Szégyen, hogy ilyet csinálnak, szégyen", mondta.
Nunkovics Wikipédia-oldalán egyébként a Munkássága címszó alatt ennyi olvasható: "2004 és 2010 között gépbeállítóként dolgozott egy német multinacionális vállalatnál." A tisztújítás során Jakab Péter alelnökjelöltje volt. 2019 óta országgyűlési képviselő.
Frissítés: a zsidó vonal szerencsére nem szenvedett kárt, néhány drogos szavazat került csak veszélybe
Az igazi jobbikos ma már beleborzong a "legsötétebb idők" emlékébe, Soltész pedig magyarázkodhat, miért asszociált az orrmutogatás miatt zsidózásra...
Szégyen, amit a Fidesz-KDNP frakciója művel a Parlamentben - kezdődik a Jobbik frakcióvezető-helyettesének sajtóközleménye. Nunkovics Tibor a 444 nevű zsidó portálnak küldte el közleményét.
"Mélységesen felháborít, hogy olyan gondolatokat akarnak nekem tulajdonítani a kormánypárti képviselők, amelyek a legsötétebb időket hozzák vissza" - írja Nunkovics.
"A leghatározottabban visszautasítom azt a lakájmédia által terjesztett hírt, hogy antiszemita kijelentést tettem volna a Parlamentben. Ezt csakis néhány kormánypárti képviselő állítja, akik olyan dolgot próbálnak meg rám kenni, amelynek semmi köze sincs a valósághoz. Amit én mutattam, az nem volt más, mint Deutsch Tamás általam vélelmezett drogfogyasztási szokásaira utaló jel. Szó szerint azt mondtam: »Biztosan púderes maradt az orra!«. Ezt a mondatomat a képviselőtársaim is hallották, és ők is meg tudják erősíteni, hogy pontosan mi is hangzott el az ülésteremben. Aki figyelemmel kíséri Deutsch Tamás eddigi közéleti szereplését, illetve konstans ámokfutását, annak bizonyára nem mond újat, hogy miért nyilatkoztam meg róla így. Szégyen, hogy egy olyan ember, mint Deutsch Tamás - aki véleményem szerint drogos –, bárhol, bármilyen pozícióban képviselheti hazánkat."
(Index - 444 nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready