Dupla kordonnal védik a kaftánkormány és a maoista Demszky március 15-i rendezvényeit. Melyek ugye a szabadságról szólnak... A feltörekvő ókomcsi titán, Draskovics vezette "Igazságügyi és Rendészeti" Minisztérium, mint kiderült, nem létező vonatkozó szabályzata alapján szigorú terrorintézkedéseket, gyakorlatilag szükségállapotot vezet be a hatalmi söpredék: a színpadok közelébe csak azok mehetnek, akiknek ruháját és csomagját átvizsgálta a kormányzati tolvajok biztonsági szolgálata.
A kordonon belülre nem lehet majd nyeles esernyőt, zászlórudat vagy üvegeket vinni. A Petőfi-szobornál zajló fővárosi "ünnepségekre" pedig csak a nemzeti, a budapest (azaz látens román) és az EU zászlaját lehet majd bevinni. (Reméljük sokunknál lesz Árpád-sávos zászló, ezért találkozzunk március 15-én 13.00 órakor a Március 15. téren! Mindenki hozzon magával még egy zászlót!) Azokat, akik az ünnepséget  úgymond "megzavarják", eltávolítják a rendezők. A minden magyar ünnepséget megzavaró Gyurcsány és Demszky, illetve bandája viszont szabadon uszíthat. (Csak nehogy a hazafiak távolítsák el Demszkyt a csicskáival együtt... - a szerk.)
A bátor magyar(országi) miniszterelnök sajnos csak három programon vesz részt hivatalosan - a Magyar Köztársaság lobogójának felvonásán és a Kossuth-emlékmû koszorúzásán, végül a Mûvészetek Palotájában az ünnepi díszelőadáson. Beszédet is csak az utolsó helyszínen mer mondani, falak és rendőrsorfal mögött.
A jobbikosok idén úgy döntöttek, hogy a Magyar Gárdával ünnepelik meg szabadságharcunk 160. évfordulóját. Minden magyar embert, akit a jobbik énje vezérel, szeretettel várják nagygyûlésükre!
Időpont: 2008. március 15. 14.00

Helyszín: Budapest, V. ker., Erzsébet tér (Deák tér mellett)
Felszólalnak:
Szabóné Rácz Anita, győri gárdista
Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke
Dósa István, a Magyar Gárda főkapitánya
Vona Gábor, a Jobbik elnöke
Mondjuk ki együtt: "Talpra, magyar!"
Korábban írtuk: Egy évvel ezelőtt azon röhögött a fél ország, hogyan védik gorillái a szánalmas Demszkyt a szélsőliberális ámokfutása és a Gyurcsány-banda gazemberségei miatt felháborodott magyarok küldeményeitől. Idén nem szeretné ugyanezt átélni, pedig minden esélye megvan rá. Alább a lista, mire kell vigyázni - lehet tervezgetni, hazafiak, találékony a magyar.
A korábbi évektől eltérően idén fokozott biztonsági ellenőrzések mellett vehetnek majd részt a magyarok a fővárosi önkormányzat március 15-i erődemonstrációján a Petőfi-szobornál – tudta meg az MTI szerdán városházi forrásokból. A fővárosi rendezvényt csak kettős kordonon keresztül lehet majd megközelíteni, az oda látogatókat alaposan átvizsgálják, ahogy egy megszállt országban ez szokás, nehogy kellemetlenséget okozzon bárki is a szemlére érkezett helytartóknak.
Alább a Reuters tavaly készített videója: na EZT nem akarják még egyszer.
A fővárosi ünnepség szervezői az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium által az állami megemlékezésekre készített biztonsági szabályzat alkalmazásával kívánják elérni, hogy a fővárosi ünnepségen senki ne emelhesse fel szavát az országvesztő politizálás ellen. Aki megteszi, az minden valószínûséggel sehonnai bitang ember. Nézzük újra, hogyan hörgi e szavakat maga Demszky a mikrofonba kapaszkodva!
A főváros "ünnepségét" – csakúgy, mint a március 15-i állami megemlékezéseket – két kordonon keresztül lehet majd valamennyire megközelíteni. A rendészeti minisztérium tájékoztatója szerint a koncertlátogatók körében már ismert (elvégre nemzeti ünnepünk egy koncert szintjén mozog), az ünnepségeken való részvétel feltételeit tartalmazó szabályzatot léptetnek életbe. A színpad közelébe azok mehetnek, akik a második ellenőrző pontnál átesnek a személyes ellenőrzésen. Arról, hogy fitymavizsgálat lesz-e, még nincsenek pontos értesüléseink.
A Petőfi-szobor körzetében kialakítandó kordonok ellenőrzési pontjainál a rendezvény biztonsági szolgálatának ruházat- és csomagellenőrzésre lesz lehetősége. Egyebek közt megtiltják a nyeles esernyők, a zászlórudak és az üvegek bevitelét a kordon területére. A főváros ünnepségére csak a nemzeti lobogót, Budapest és az EU zászlaját lehet majd bevinni. Értsd: az Árpád-ház zászlaját, történelmi lobogónkat nemzeti ünnepünkön fővárosunkban használni szigorúan tilos!
A 12 évesnél fiatalabbak csak kísérővel mehetnek át a kordonon. Az ünnepség méltóságát megzavaró személyeket a rendezők eltávolítják, belépésüket megtiltják. A rendészeti minisztérium szabályozásához hasonlóan a főváros ünnepségén is mindenki a saját felelősségére vehet részt (beleértve a politikusokat is!).
(Kuruc.info - Barikád.hu - MTI nyomán)