Bezár!
2021. március 7., vasárnap, Tamás, Ubul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:10 Haláleset miatt függesztették fel az oltást az AstraZenecával Ausztriában 18:48 Megdöglött a Kutya Prágában - oszlatták is18:19 Rettegést is csökkentene egy izraeli találmány17:43 Svájc megszavazta a burka és a nikáb viselésének tilalmát17:29 Gulácsiról, új világrendről - kérdésekre válaszol Toroczkai László, 7. rész17:11 Intézményelhagyási és -látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben és javítóintézetekben16:32 Tetten ért sonkatolvaj gyilkolta meg brutálisan az idős házaspárt Kislángon: egyik áldozatát szinte feldarabolta16:23 Kissé melegszik az idő a jövő héten15:37 Két hétre vesztegzár alá helyezik Temesvárt15:19 Közös hadgyakorlatokba kezdenek az orosz és a fehérorosz különleges egységek14:58 A klímarettegők "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban14:35 Manfred Weber is menstruációs problémákkal küzd14:17 Csökken, de még mindig magas az ál-kereszténydemokrata pártszövetség támogatottsága Németországban13:52 M1: jól haladnak az oltással13:28 Egy újabb "kőkemény szociális problémát" talált az LMP: megszüntetnék a "menstruációs szegénységet"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Szakít a pártpolitikával, csak állatvédelemmel foglalkozna Fülöp Erik

Reklám

Fülöp Erik a Mi Hazánk alakulása után néhány hónappal lépett ki a Jobbikból, majd 2018 novemberében csatlakozott az új párthoz, melynek 2020. augusztusi tisztújításán a tagság nem választotta meg elnökségi tagnak. A parlamentben és azon kívül is szinte csak állatvédelmi kérdésekkel foglalkozott.
Zoom
Fülöp Erik külön útra lépett
Az országgyűlési képviselő ma délután az alábbi közleményt juttatta el az MTI-hez:
A mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból
Több hónapos gondolkodást követően úgy döntöttem, hogy a mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból. Az elmúlt időszakban a párt vezetőségének egyre több döntésével nem tudtam azonosulni, részükről pedig szakterületem, az állatvédelem nem kapott kellő támogatást. Számos alkalommal éreztem azt, hogy az ügy fontosságával egyedül vagyok, volt aki "zöldülésnek", volt, aki szélsőliberális ámokfutásnak tartotta szakpolitkai tevékenységemet annak ellenére, hogy Ovádi Péter állatvédelmi miniszteri biztos gyakorlatilag az általam hangsúlyozott és megalkotott négy pillér mentén kívánja megújítani az állatvédelmet. A jelenlegi pártpolitikával nem kívánok foglalkozni, saját szakterületemre koncentrálva, továbbra is független országgyűlési képviselőként folytatom munkámat.
Sok sikert kívánok a továbbiakban a Mi Hazánk Mozgalomnak!
"Sajnáljuk, de tiszteletben tartjuk dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselő döntését, amelyben közölte, hogy a jövőben nem akar pártpolitikával foglalkozni s a Mi Hazánk Mozgalom tagja lenni. Sok sikert kívánunk további munkájához! A Mi Hazánk képviselői szakmai kérdésekben továbbra is együttműködnek vele" - Toroczkai László pártelnök így kommentálta a döntést.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready