Bezár!
2021. március 7., vasárnap, Tamás, Ubul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:39 Vona Gábor nem találja a helyét a mostani politikában19:10 Haláleset miatt függesztették fel az oltást az AstraZenecával Ausztriában 18:48 Megdöglött a Kutya Prágában - oszlatták is18:19 Rettegést is csökkentene egy izraeli találmány17:43 Svájc megszavazta a burka és a nikáb viselésének tilalmát17:29 Gulácsiról, új világrendről - kérdésekre válaszol Toroczkai László, 7. rész17:11 Intézményelhagyási és -látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben és javítóintézetekben16:32 Tetten ért sonkatolvaj gyilkolta meg brutálisan az idős házaspárt Kislángon: egyik áldozatát szinte feldarabolta16:23 Kissé melegszik az idő a jövő héten15:37 Két hétre vesztegzár alá helyezik Temesvárt15:19 Közös hadgyakorlatokba kezdenek az orosz és a fehérorosz különleges egységek14:58 A klímarettegők "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban14:35 Manfred Weber is menstruációs problémákkal küzd14:17 Csökken, de még mindig magas az ál-kereszténydemokrata pártszövetség támogatottsága Németországban13:52 M1: jól haladnak az oltással
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Döghús, szexuális zaklatás, kínzás, verés - egyetlen történetben az eltérő kultúra gyerekszeretete

Reklám

Több éven keresztül zaklatták és használták ki szexuálisan azokat a gyerekeket, akiknek nevelőszülőkhöz kerülve újra át kellett élniük a borzalmakat. A szülők korábban börtönbe kerültek, most a hivatásos nevelőszülőt is letartóztatta a bíróság - írja a Bors.
Zoom
A testvéreket, négy lányt és két fiút még 2012-ben, "higiéniai körülmények miatt" emelték ki egy baranyai családból. A család egy húsz négyzetméteres házikóban élt, ahová még a háziállatok is bejártak. Az egész család egy szűkös ágyban aludt, ahol a gyerekek elmondása szerint a szörnyűségek megtörténtek. Verték, kínozták őket, szexuális tárgyként tekintettek rájuk. Nem volt mit enni, néha döghús került az asztalra.
"Sokszor kikaptunk aputól és anyutól, például, ha nem mentünk el csikket szedni. Legtöbbet a kisöcsémet kínozták, bezárták a szekrénybe, és nem kapott enni" – ezt a legnagyobb lány mondta el az igazságügyi pszichológusi szakvéleményben.
Az egyik fiú pedig részletesen beszélt a szexuális kizsákmányolásról is, amit apjától és anyjától is elszenvedett. Az apát, B. Vendelt 15, feleségét, Máriát 13 év letöltendő börtönre ítélte a Baranya Megyei Bíróság 2013-ban.
A gyerekek néhány faluval távolabbra, egy másik településre kerültek. Pár évig viszonylagos nyugalomban élhettek, majd elölről kezdődött minden.
A zaklatások tavaly novemberig tartottak, amikor a nevelőapát, az öt­venéves O. Ferencet előzetes letartóztatásba nem helyezték. A legnagyobb lány erről nagynénjé­nek mesélt.
- A lányokat rendszeresen takarítani küldték különböző házakhoz, a pénzt pedig elvették tőlük. Meg is verték őket, és volt, akit sze­xuálisan is zaklatott a nevelőapa - mondta a Borsnak a gyerekek nagynénje.
A településen már mindenki hallott az esetről. A szomszédok szerint a gyerekeket az utánuk járó támogatás miatt fogadták be, azt többször látták, hogy nem bánnak velük szépen, de a szexuális zaklatást nem tudják elképzelni a nevelőapáról. O. Ferencet a Pécsi Járásbíróság letartóztatta tizenkettedik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és négyrendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette alapos gyanúja miatt.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready