Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

A Mi Hazánk szívesen körbevezeti Donáthékat az észak-borsodi részeken, hogy ismerkedjenek a cigány kultúrával

A Momentum támogatja, hogy több közéleti szereplőről nevezzenek el köztereket és a BLM-szobor mintájára köztéri szobrokat is kezdeményez cigány "hősökről". A Mi Hazánk Mozgalom pedig ehelyett a "Tiszta udvar, rendes ház" intézmény bevezetését támogatná a szegregátumokban, mivel a mindennapi példák jól mutatják, hogy sokan az itt élők közül az alapvető emberi normákat sem képesek betartani.
Élhetetlen, sokszor emberhez nem méltó körülmények között élnek, azt hajtogatva, hogy nekik jár a szennyvíz, a vezetékes ivóvíz, és a szemétszállítás. Mindenkinek lehetősége van ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni, sőt törvényi kötelezettsége is, csak nem élnek vele, a számonkérések alkalmával pedig diszkriminációt kiáltanak, mutat rá a párt közleménye.
Zoom
Dr. Fiszter Zsuzsanna
A momentumos Hornyák Evelin arról beszél, hogy tiszta, élhető lakókörnyezetet akar a kegyeltjeinek. Akkor ne a Dunaparton, hanem a Sajó partján sétálgatva videózzon és ne központi segítséget várjon ahhoz, ami egyébként nem csak már meglévő jog, hanem társadalmi elvárás és kötelezettség is!
Donáth Annát és asztaltársaságát - mivel nyilvánvalóan látszik, hogy az íróasztal mögül politizálnak - köztük a kazincbarcikai jelöltjüket is, szívesen körbevezetem az észak-borsodi részeken, ahol magyarok rettegnek és menekülnek el, nem véletlenül. Itt szembesülhetnek vele, hogy valójában mi is az a kultúra, amire szerintük büszkék lehetnénk. Felhívom a figyelmet, hogy nem csak Kazincbarcikából áll a választókörzet, és a szegregátumok felszámolásához a szegregátumok létrehozóinak is változtatniuk kellene az életmódjukon - szögezi le dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready