2021. június 13., vasárnap, Antal, Anett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:19 Ezúttal dohányzás miatt tartóztathatták le a Pussy Riot egyik tagját10:01 Gázrobbanás miatt omlott össze egy piacépület Kínában09:45 Már PCR-teszt nélkül is beléphetünk Bosznia-Hercegovinába09:25 Ha gyilkolnak a cigányok, az nem érdekes, de ha felvonulnak a hazafiak, máris fokozott a rendőri és a momentumos készültség09:19 Csaknem 175,7 millióra nőtt a világ regisztrált covidosainak száma08:57 A rendőri erőszak ellen tüntettek Tuniszban08:39 Családlátogatás közben kilőtték az egyik riói milíciavezért08:20 Cihanouszkaja: Lukasenka csak a szankciók nyelvét érti07:59 Brit tudósok szerint az oltásrettegők többsége végül mégiscsak beoltatja magát07:42 A változó elszámolás ellenére sem rossz befektetés a napelem07:24 Bolsonaro megint büntetést kapott, mert nem viselt maszkot06:53 Már a 7. században járhattak az Antarktiszon a maorik22:25 Brit tudósok összefüggést találtak a hosszú orr és a bütykök között22:05 Foci-Eb: egy dán játékos összeesett a pályán - újra kellett éleszteni21:59 Nem kis teljesítmény: egy nap alatt két DK-s és egy párbeszédes mögé állt be Jákob
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Az Országgyűlés helyett megint az óvodában érezték magukat ma a bal- és jobblibek

Reklám

Ezúttal is határozatképtelen lett az Országgyűlés népjóléti bizottságának ülése, amelyen a belügyminisztert hallgatták volna meg.
A csütörtöki ülés elején a bizottság határozatképes volt, minden képviselő jelen volt, és megjelent a grémium előtt Pintér Sándor belügyminiszter is.
Selmeczi Gabriella (Fidesz) azonban az ülés elején arra kérte Korózs Lajost (MSZP), hogy adja át a bizottság elnöki tisztét a meghallgatás idejére, mert szerinte a baloldali politikus méltatlan az ülés levezetésére.
A képviselő szerint, azzal, hogy Korózs Lajos kamuvideót gyárt, és az ellenzék határozati javaslatot nyújt be a keleti vakcinák ellen, az "emberek életével játszik", így
méltatlan arra a bizottsági ülésre, ahol Pintér Sándort hallgatják meg...
A fideszes képviselő ezt nem ügyrendi javaslatként tette, ezért Korózs Lajos nem vette figyelembe a kérést, így a kormánypárti képviselők elhagyták a termet, és a bizottság határozatképtelenné vált.
Korózs Lajos azt mondta, nagyon sajnálja, hogy a kormánypárti képviselők "cirkuszt csinálnak a bizottsági ülésből". "Amikor fontosnak tartják, akkor itt vannak, azonban amikor számukra kellemetlen témát kell tárgyalni, akkor meghiúsítják a bizottság munkáját" - fogalmazott az elnök.
Ez már a második olyan bizottsági ülés lett volna, ahol a belügyminisztert hallgatták volna meg. Legutóbb - három hete - szintén határozatképtelenség miatt volt kénytelen Korózs Lajos berekeszteni a grémium ülését, akkor sem Pintér Sándor, sem a Fidesz-KDNP képviselői nem jelentek meg.
(MTI nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready