2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:50 Bulgáriában vizsgálatot indítottak illegális szervátültetések gyanúja miatt - izraeliek is érintettek (már megint)21:46 További lazítások lépnek hatályba Erdélyben és Romániában21:43 Korlátozni kényszerül termelését a Skoda21:38 WHO: évente emlékeztető oltásra lehet szükségük a legsérülékenyebb embereknek21:33 Újabb nyári áramfogyasztási rekordot regisztrált a Mavir21:23 Vonattal ütközött egy traktor Kiskunmajsánál21:15 Rutte: Magyarországnak térdre kell ereszkednie - nincs is keresnivalójuk az EU-ban21:04 Visszatért állomáshelyére a moszkvai amerikai nagykövet20:47 Százhúsz éve nem volt ilyen meleg júniusban, az új napi melegrekord 40 fok20:30 Csak egy kis felfüggesztett fogház - már megint így bátorítja a kalauzverést a tisztelt bíróság20:22 A kanadai őslakosok 751 jelöletlen sírt találtak egy bentlakásos iskola területén20:05 Szijjártó: tizennyolc magyar szurkolóból tizenhatot elengedett már a német rendőrség19:46 Felfüggesztették Rudy Giuliani ügyvédi engedélyét az amerikai elnökválasztással kapcsolatos megnyilvánulásai miatt19:25 Savas anyagot hajított egy görög ortodox pap a büntetéséről döntő püspökökre18:38 MÖM: érkezünk, Jászapáti! - Válasz Pócs János közleményére
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

"Az Andrássy út elvesztése ellehetetleníti a Budapest Pride megtartását" - hisztiznek a szervezők

Reklám

„Az Andrássy út vonatkozásában szerzett elsőbbség elvesztése a Budapest Pride rendezvény megtartását jelen formájában ellehetetleníti” – ez a beismerő mondat állt a deviánsoknak a Mi Hazánk akciója miatt a Kúriához címzett beadványában, de a bíróságot nem hatották meg.
Zoom
A BRFK kitiltani kényszerült a buzifelvonulást a vonaglásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről a Mi Hazánk Mozgalom korábbi bejelentése és a Kúrián sikerrel járt jogorvoslata miatt (a három magunkfajta beadványozó közül csak Novák Elődnek adtak igazat, de ez épp elég), így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út - Deák tér útvonalon nem vonulhatnak az LMBTQIAP-propagandisták a rendőrség végleges határozata szerint. Novák Előd úgy fogalmazott: Karácsony Gergely bánatában a szivárványos zászlaját félárbocra eresztheti. Bár a kormány által irányított rendőrség először a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltotta be, a Kúria ítélete szerint ez jogsértő volt, és elsőbbséget élvező, érvényes benyújtásként fogadtatták el a Novák Előd által bejelentett gyűlést, ezért kényszerült a BRFK új határozatot hozni.
Az ún. Budapest Pride heterofób szervezői először a Mi Hazánk alelnökét vádolták hazugsággal, az Indexnek úgy nyilatkozva, hogy „a Novák Előd által vágyott jogvita egyszerűen nem létezik, nem foglaltak be előlünk semmit”. Az LMBTQP-propagandisták most azzal folytatták hazudozásukat, hogy szerintük a Kúria döntése alapján a magunkfajták akciója nem sikerült.
Zoom
Zoom
Zoom
Szerte a médiában megjelentek a hazugságaik
„Valójában jogvita igenis volt, épp ezért került a Kúria elé a bejelentések ügye. Amit a Fidesz-kormány 11 éve nem tud vagy nem akar, azt mi idén megoldottuk, köszönet érte dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédnek, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetőjének is” – nyilatkozta Novák. Nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából!
A Pride szervezőinek Kúriához címzett beadványa szerint a Mi Hazánk akciója „azt eredményezi, hogy Budapest legfontosabb helyszínei kapcsán a versengő rendezvények szereznek elsőbbséget és ez ténylegesen megakadályozza a Budapest Pride megtartását.”
„Amennyiben a Kúria helyt ad a felperes keresetének, a Novák Előd által bejelentett gyűlésnek kell elsőbbséget biztosítani, ami egyúttal azt is eredményezi, hogy a Szivárvány Misszió Alapítvány a fentiekben bemutatott bejelentői nyilatkozat alapján elveszíti az egyik legfontosabb helyszín vonatkozásában szerzett elsőbbségét.”
Politikai propagandának elmenne, de a Kúriának címzett beadványban így hazudni nem semmi: „Az LMBTQ betűszóhoz aggatott “P” a szélsőségesek értelmezésében a “pedofil” rövidítése, amellyen azon nézetüket kívánják kifejezni, hogy a nem heteroszexuális emberek szükségszerűen pedofilok is.” Hiszen az LMBTQIA-lobbistákról sem állítja senki, hogy egyszerre feltétlenül minden devianciát megtestesítenek (sőt aki leszbikus nő, az értelemszerűen nem „meleg” férfi is egyúttal), de igenis egyre több aberrációt vállalnak fel, idő kérdése csak a pedofília beemelése is a hivatalos követeléseik sorába, erre világít rá az LMBTQP-rövidítés.
Zoom
A buzeránsok frusztrációjára jellemző, hogy a magyar ellenállás jogának megkérdőjelezésére a Kúria felé ezt a nívós beadványt is felhozzák: „A HVIM kezdeményezte az ügyészségnél az LMBT-jogvédő Háttér Társaság feloszlatását”.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready