A Budapest Pride szervezői elhatárolódnak Homonnay Gergely bejegyzésétől. Megengedhetetlennek és rendkívül károsnak tartjuk, hogy az LMBTQI+ társadalom valamely tagja ugyanolyan nemtelen támadást indítson egy vallási közösség és egyben egy egész nemzet ellen, amilyen verbális atrocitásokat nekünk is el kell szenvednünk nap mint nap.
A Budapest Pride az elfogadásról szól, és ha mi azt szeretnénk, hogy bennünket elfogadjanak, akkor a nulladik lépés az, hogy mi is elfogadunk másokat. Nem lehet gyűlölködve követelni a toleranciát, mert gyűlöletre csak gyűlölet lesz a válasz!
Felkérjük az LMBTQI+ társadalom tagjait, tartózkodjanak a hasonló provokációktól a közösségi oldalakon és a felvonuláson egyaránt, hiszen több kárt okoznak ezzel, mint a nemzeti radikális szervezetek és a Kuruc.info együttvéve.
Valami ehhez hasonló közleményt kerestünk a buzifelvonulás honlapján, gondoltuk, ha tényleg komolyan gondolják a toleranciás szólamokat, akkor ez a minimum, ha már a gyurcsányista kitiltása a rendezvényeikről fel sem merül, ugyebár. De nem, egyetlen szót sem találtunk, melyben egyértelművé tennék, hogy ők nem így gondolkodnak, ennek nincs helye köreikben, és nem csak magukra vonatkozva követelnek mindenféle elfogadást...
A hallgatás is állásfoglalás. (Silence is violence, szokták mondani a BLM-es elvtársak.)
A Facebook persze azóta sem törölte a bejegyzést, azóta sem tiltotta le a gyalázkodót. Ez is a "rasszista antiszemita homofóbok előítéleteit és összeesküvés-elméleteit", azaz igazát erősíti.
Korábban írtuk: Jön a buzifelvonulás, ők pedig megint ócska kereszténygyalázással "tanítják toleranciára" a normálisokat
Ráadásul annyira gyenge szellemi képességekkel rendelkezik a Homonnay Gergely nevű gyurcsányista zsidó, hogy csak ismételni tudja magát: két éve szinte szóról szóra ugyanezzel a szöveggel provokált, hogy aztán csodálkozzon, miért nem akarják őt és társait elfogadni a fasiszta, homofób magyarok.
Ezt persze nem tiltja a Facebook, elvégre nem a hazaszeretetről írt...
Zoom