Nagyon megverték Pócs János lányát a saját birtokukon lévő presszóban szombat este Jászapátin - értesült portálunk. Úgy tudjuk, egy cigány nő volt az elkövető, aki egy másik nőt is elvert, mert segíteni próbált.
Zoom
Egyik forrásunk két rendőrségi buszt látott Pócs János udvarán vasárnap.
Zoom
Nem sikerült betartani...
A rendőrség ennyit volt hajlandó elárulni:
Kérdésére tájékoztatom, hogy az Ön által említett ügyben a Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság bűntette, valamint testi sértés vétség elkövetése miatt indított eljárást.
A hírt nagyon próbálják eltitkol(tat)ni, de nem sikerült mindenhonnan letöröltetni a bejegyzéseket és hozzászólásokat, íme néhány:
Zoom
Zoom
Zoom
Frissítés: Pócs kénytelen volt megszólalni
Megerősítette, hogy cigányok az elkövetők, videót is közzétett, alább a közleménye:
A helyi álhírek és a bűnelkövetők bejegyzéseivel szemben közlöm a tényeket: 2021.08.14-én éjjel az otthonom udvarán 15 fiatal zártkörű rendezvényt tartott, mialatt 3 személy behatolt a helyszínre és bántalmazták a lányomat és a rendezvény résztvevőit.
A konfrontáció részleteit a rendőrségnél lévő videófelvétel bizonyítja.
Köszönöm a rendőrség gyors és hatékony beavatkozását!
Továbbra is fenntartom, hogy a romák többsége tisztességes, dolgos ember, akiket nem lehet a csoportosan elkövetett garázdaság ügyében indított eljárás elkövetőivel (F. János, F. Anita, ifj. Sz. Zsolt) egy lapon kezelni, azonban a törvényszegőkkel szemben továbbra sem hátrálok meg!
(Ha nem indul, ide kattintva továbbra is megtekinthető a Facebookon - de sajnos csak bejelentkezés után. Alább pedig a VK-verzió.)
A videó elején fehér ruhában Pócs János Katalin nevű lánya látható, a másik szőke fekete ruhában Pócs Móni nevű lánya. A videót erősen megvágták, úgy tudjuk, 8-10 perc aktív boksz volt. Vasárnap egész délelőtt mosták fel a vért.
Az elkövetők: Fric János drogdíler, Farkas Anita hivatásos prostituált, ifj. Szántó Zsolt idősektől eltartási szerződéssel csalja ki a házakat, de még mielőtt meghalnak, eltüntetik őket a házból, ő is drogdíler.
2. frissítés: további részletek:
Pócsnak a háza előtt van a vendlátóegysége, ezek ott voltak, de az épület mögött privát buli volt, Pócs saját kertjében. A cigányok bepofátlankodtak, de szóltak nekik hogy tipli van, erre elővették az "azért, mert cigányok vagyunk" sablonszöveget, aztán törtek-zúztak, verekedtek. Mind a három cigány ittas volt és drog hatása alatt állt - tudtuk meg informátorunktól.