2021. szeptember 28., kedd, Vencel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:44 85 milliós bírságot kapott a pánikoló nézőknek 60 ezres kéztisztítót áruló Ékszer TV - de a bevételük hétmilliárd forint volt12:19 Az Ukrajna nevű tolvajállam szerint csapást mértünk rájuk, "megfelelő válasszal" fenyegetnek11:57 Ki lesz a moslékkirály(nő)? - Voksolhat szavazásunkon11:25 Mentőt hívott a borsodi "öngyilkosjelölt", majd rájuk támadt - és még ezért sem hajlandók lecsukni11:00 Kis híján tragédiát okozott a maszkmánia és a cigány agresszivitás10:06 Felmérés: Fegyőr és Jákob a két vesztes09:30 "Ha zenélsz, és ilyen jellegű szövegeid vannak, akkor túl sok jót ne várj" - interjú Sziva Balázzsal09:04 Szijjártó végre ki merte kérni magunknak - az ukrán nagykövet meghívót kapott a külügyminisztériumba08:57 Nyolc beteg halt meg, 265 új fertőzöttet találtak08:32 Esélye sem volt Tóth Csabának, azért lépett vissza a korábban Jakabék által is támogatott maffiózó07:42 Észak-Korea újabb rakétatesztet hajtott végre, és bírálta az Egyesült Államok ellenséges politikáját07:21 Egy komlói "rejtett erőforrás" egyszerűen szétverte a közlekedési lámpánál várakozó autót07:15 Készenlétbe helyezték a brit hadsereg teherautó-sofőrjeit az üzemanyag-ellátás segítésére06:52 Moszkva: nem a Gazprom miatt drága a gáz; Amerika ígérgette az LNG-t, de Európa helyett Ázsiába szállít06:43 Bukarest kötelezővé tenné a védettségi igazolást az egészségügyben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Drogbanda háborúja Jászapátin, molotovval fűszerezve

Jászapáti napjainkban Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik drogelosztó központjának számít, ahol a nyár folyamán a Mi Hazánk Mozgalom, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom közösen tartott demonstrációt a tarthatatlan közbiztonsági állapotok miatt.
A nemzeti szervezetek nyomásgyakorlásának és a rendőrség fokozott jelenlétének köszönhetően nagyjából egy hónapig volt nyugalom a településen, mikor a fideszes országgyűlési képviselő, Pócs János családjának a megtámadása és lánya brutális megverése törte meg a csendet.
Azóta pedig újra beindult a gépezet, és, mint egy rémálomgyár, elkezdte ontani magából az elképesztő és félelemkeltő híreket.
Helyi lakosok elmondása szerint szeptember 8-án 23 óra után Jászapátin a Táncsics Mihály utca és Attila utca sarkán, egy kábítószerhez kapcsolódó anyagi nézeteltérés miatt úgynevezett bandaháború vette kezdetét, a fegyverrepertoárt pedig a cigányság körében rendszeresített kard, vascső, kés, valamint akáchusáng jelentette.
A csetepaté közepette a Malom utca felől érkezett egy cigánybűnöző - aki annak ellenére még mindig szabadlábon van, hogy a számlájára már több erőszakos bűncselekmény írható -, és dobta meg a sarki ház fürdőszoba-ablakát egy Molotov-koktéllal. A lakásban tartózkodó idős házaspár szerencséje az volt, hogy az égő palack ugyan az ablaküveget betörte, de a széttört palackból csak minimális égő folyadék jutott be a házba. A kétszárnyú ablakon egy vizes törölköző volt, és a kutyájuk felébresztette őket, így felriadva azonnal hívták a 112-es segélyhívót. Ezt követően a helyszínre érkező rendőrség és katasztrófavédelem reggelig helyszínelt.
Zoom
Illusztráció: DGIM studio
Az esettel kapcsolatos kérdésemre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az alábbi, meglehetősen szűkre szabott választ küldte:
Kérdésére tájékoztatom, hogy az Ön által említett ügyben a Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt indított eljárást.
Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.
Jászapátin a rövid nyugalmi időszakot követően most újra eluralkodott a félelem. A lakosság kiszolgáltatva és reményét vesztve tekint a nem túl biztató jövője felé. A hétfőn délelőtt törött üvegdarabbal elkövetett utcai rablást követően két nappal később már drogosok bandaháborúja törte meg az éjszaka csendjét.
A Jászság egyes településein a jogállamiság már régóta ismeretlen fogalomnak számít, hiszen a modern kori társadalmak vívmánya, a közbiztonság megszűnik létezni, amikor a tisztességes adófizető emberek rettegve és a szeretteikért aggódva kénytelenek élni mindennapjaikat. Mindeközben a bűnözők komolyabb jogi következmények nélkül, szabadlábon élik a világukat és tartják rettegésben a térséget.
A magyarországi települések jelentős részén olyan területek jöttek és jönnek létre, ahol a magyar állam képtelen fenntartani a törvényes rendet. Ezeken a településeken komoly probléma a közbiztonság mellett, hogy a becsületesen dolgozó emberek értékei, ingatlanjai folyamatosan elértéktelenednek, és egy élet munkája megy tönkre.
László Attila TiborFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready