Az agyhalottak Győzikéje nagyon hálás a Békemeneten való részvételért Lomnici Zoltánnak, sokan még az autóját is simogatták. A Gáspár család "kőkemény fideszes csapat" - derül ki az Azonnali cikkéből. Ami persze jobban minősíti a Fideszt, mint a Gáspár családot.
Zoom
Fotó: Marjai János/24
Az egész március 15-i Békemeneten az keltette a legnagyobb feltűnést, hogy a Gáspár Győző nevű cigány ripacs az első sorban vonult olyan "nagyságokkal", mint Semjén Zsolt vagy Fásy Ádám. Mint elmondta az Azonnalinak, ő sem gondolta volna, hogy ekkora figyelmet kap a megjelenése, de nagyon boldog, mivel "a békéért ment oda, illetve azért, mert nagy támogatója a Fidesznek".
"Sokan írták és mondták, hogy szégyelljem magam, ezek után nem néznek, a pusztulatba is küldtek. De ezek nem érdekelnek, nem foglalkoztam ezzel, ez egy Békemenet volt" – mondta Gáspár. "Nagyon jól éreztem magam, sok szeretetet kaptam. Nem a támadások érdekelnek, hanem a miniszterelnök úr szavai. Az érdekel, hogy a 80 éves anyósom kétszer kapott nyugdíjat, a feleségem visszakapta az adójának egy részét, mert Virág, a lányunk tanuló. A Gáspár család kőkemény fideszes csapat" – szögezte le.
Ez volt az első Békemenete, és fantasztikus érzés volt számára.
"Én forgattam a Való Villában, Enrique Iglesiasszal is találkoztam már, de az sem volt ilyen élmény. Amikor miniszterelnök úr kijött, én felborzadtam, majdnem elsírtam magam, nagyon jól éreztem magam. Amikor mentem az autóhoz, sokan megköszönték, hogy eljöttem. Simogattak, nagyon jól esett, és senki nem volt ellenséges velem, pedig féltem kicsit. Művész úrnak hívtak és simogatták az autómat. A bakancslistámon még rajta van egy fotó Orbán Viktorral és Szijjártó Péterrel, őket nagyon szeretem" – mesélte lelkesen Gáspár Győző.
 
Zoom
Neki már összejött... többször is
Ha velük még nem is, a miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolttal összejött most a találkozó, de mint kiderült, vele már régebbről ismerték egymást. Ugyanis mindketten szerepeltek a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában.
Azt nem tudni, Semjén kifejezetten Győzike show rajongó-e, de, mint az Azonnalinak elmondta Gáspár, szerinte "valójában mindenki nézte azt a műsort".
Zoom
Fotó: Aradi Péter/Azonnali
Szerinte a Fidesz jót tesz az egész cigányságnak. "Én azt gondolom, hogy aki akar dolgozni, az megtalálja a munkáját. Aki nem akar dolgozni, az nem fog. Vetélytársa sincs a Fidesznek most Magyarországon" – mondta, hozzátéve, hogy el se tudja képzelni, hogy másra szavazna áprilisban. "Én mindig jobboldali ember voltam, mindig a Fideszre szavaztam. Nagyon nagy öröm volt, hogy meghívtak most" – mondta.
Zoom
Arra a kérdésre, hogy ki kérte fel a Békemeneten való részvételre, a Civil Összefogás Fórum egyik arcának mondott hálát:
Köszönet Lomnici Zoltánnak érte!