Tüntetést hirdetett Orbán Viktor hivatala elé a Mi Hazánk mozgalom mindazok számára, akinek elege van a globalista érdekek kiszolgálásából. A nemzeti párt és a demonstráció követelései közé tartozik, hogy ne a WHO döntsön a kötelező oltásokról, ne a magyarokkal fizettesse meg a kormány az amerikai-orosz háború árát - szolgalelkűen teljesítve Brüsszel és a NATO elvárásait -, illetve hogy a Budaházyra és társaira kiszabott több mint száz év fegyház helyett a valódi politikusbűnözők kerüljenek rács mögé.
Zoom
Apáti István: hadüzenet a magyar hazafiak ellen
Dr. Apáti István, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője beszédében elmondta, pártja nem tudja elfogadni, a koncepciós jellegű, politikailag motivált ítéleteket, ahol összesen 117 évet szabnak ki tisztességes magyar családapákra. Ez egy speciális és általános fenyegetés, hadüzenet a magyar hazafiak ellen. A korlátlan lopásért luxus jár, a hazafiaknak meg börtönévek.
Mint fogalmazott, ma egy ügyész vagy egy bíró lényegében elmozdíthatatlan, akkor sem távolíthatók el, ha emberi sorsokat tesznek tönkre.
Égető szükség lesz a közkegyelmi javaslatra az igazságtalanul elítélt hazafiakkal kapcsolatban.
"Farkasok közt farkas leszel, birkák között birka. Megkerülhetetlen erővé fogunk válni a Parlamentben. Kitartás! Fel a győzelemre!" - zárta mondandóját Apáti István.
Zoom
Kis László: Nem vagyunk kísérleti nyulak
Kis László szakszervezeti vezető szerint családokat, életeket tettek tönkre a kötelező oltással. Tapasztalatait ismertetve elmondta, sokan elhagyták az országot, amelyhez még a rossz életkörülmények és a gyenge keresetek is hozzájárulnak.
"Nem vagyunk kísérleti nyulak. Mindenkinek joga van elutasítani a kötelező oltást, aki pedig így tesz, az jó okkal teszi" - fogalmazott.
Zoom
Dúró Dóra: Budaházy fegyházban, Gyurcsány budai villában
Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese beszédében úgy fogalmazott, Orbán Viktor újabb 4 évig vezethette az országot, az ország pedig ismét vesztett 4 évet.
Nyakunkon vannak a NATO katonái, a WHO vakcinái. Budaházy fegyházban, Gyurcsány pedig egy budai villában várja a választásokat. Ezt tudja felmutatni Orbán Viktor 12 év után.
Újra itt van a koronavírus, újabb adag vakcinákat rendeltek. A Fidesz és a balliberális oldal ugyanazt a politikát folytatja. Ha nem lépünk ez a helyzet nem hogy folytatódik, de egyenesen rosszabbodik.
Aki nem akarja ismét átélni az elmúlt hónapok borzalmait, az április 3-án szavazzon a Mi Hazánkra. Soha többé Covid-diktatúrát!
Ott tartunk, hogy az MSZP elnöke megdicséri Orbán Viktort a háborúval kapcsolatos politikájában. Ukrajna feltétel nélküli EU-s csatlakozását is támogatja a magyar kormány.
Állítsuk meg az új világrendet, mert Magyarország a magyaroké!
Semmiféle fülkeforradalom, rendszerváltás nem történt a 12 év alatt. A Fidesz a Budaházyékra is vonatkozó közkegyelmi törvényt már kétszer leszavazta. A Mi Hazánk frakciója újra benyújtja majd a választásokat követően.
Szabadságot a politikai foglyoknak, börtönt a politikusbűnözőknek!
Fel a győzelemre, mert ez a mi hazánk! - zárta beszédét a nemzeti párt országgyűlési képviselője.
Szakács Árpád: megismerhettük a rendszer valódi arcát
Szakács Árpád újságíró-publicista beszédében rámutatott, hogy a hatalom abban a pillanatban elpusztul, amikor a többség kineveti.
Szakács szerint az elmúlt két évben megismerhettük a rendszer valódi arcát: zsarolással és kényszerítéssel tömegeket vettek rá arra, hogy kísérleti szerekkel oltassák be magukat.
A történelem során soha semmi nem követelt annyi áldozatot, mint a szabadságért való küzdelem. Soha semmi nem történt a ok nélkül, soha semmi társadalmi változás nem véletlen folyamatok eredménye. A hazugságban élő ember a leginkább kiszolgáltatott és befolyásolható, csak bolyong a ködben.
Zoom
Mindenkinek fel kell ismernie, hogy önálló, gondolkodó lény, meg kell tanulnunk kritikusan gondolkodni - tette hozzá.
Egy nép, egy nemzet nem akkor kerül válságba, amikor legyőzik, hanem amikor a vezető réteg elárulja őket.
A kormány az elmúlt két évben gyalázatosan végigszolgálta az oltatlanok üldözését, most pedig asszisztál az oroszok elleni háborúhoz is.
Nincs magasabb eszmei cél, mint amikor valaki áldozatot hoz valamiért. Az, hogy mi itt vagyunk, az is rengeteg áldozat eredménye. A jövőnkért, gyermekeinkért, hazánkért, szabadságunkért.
Az ellenfélnek mindig annyi ereje van, amennyit beleképzelünk. A szabadság élni akar, a szabadság legyőzhetetlen.
A döntés világos: "Rabok legyünk, vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok!"
Zoom
Toroczkai: a célunk az, hogy egy hét múlva csodát tegyünk
Toroczkai László Mi Hazánk-elnök felszólalásában rámutatott, hogy amíg Orbán Viktor a látványdisznóvágásával volt elfoglalva, a balliberálisok pedig egymást gáncsolják a bársonyszékekért, a Mi Hazánk volt az egyetlen, amely a koronavírus eredetét, okait és az általa okozott károkat, az oltás hatásait kutatta, kutatja.
Mi vagyunk az egyetlen párt, amely különadót vetne ki a koronavírus haszonélvezőire - emlékeztetett.
A Fidesz a koronavírust ellenségkép gyanánt használja a választások érdekében, a valódi okokat nem akarják kikutatni, a gazdasági károk nem érdeklik őket. Mindegy nekik, hogy a vakcinák működnek-e, vagy károkat okoznak-e az emberek számára.
A Fidesz valójában soha nem akarta az igazságot felderíteni, csak - mint fogalmazott - Müller Cecíliát kaptuk tőlük.
Zoom
Megrendeltek 9 és félmillió Pfizer-oltást
Rámutatott továbbá, hogy vakcinákat gyártó cégek, vagy a Facebook, vagy éppen a Google a Világgazdasági Fórum cégei közé tartoznak. Címlapjuk két év után megváltozott, a vakcinák hatékonysága helyett már a "vállaljunk szolidaritást az ukránokkal" található. Ahogy a vakcinákkal, úgy a háborúval kapcsolatban is hazudnak. A Mi Hazánk Mozgalom a háború összes elszenvedőjével, az oroszokkal és az ukránokkal is egyaránt szolidáris, hiszen a háború egyik nép érdekeit sem szolgálja, nem az ő háborújuk zajlik. Kik azok, akik a vérontásból tömhetik a zsebüket? Például a fegyvergyártó cégek. A háttérhatalmak odáig juttatták a civilizációnkat, hogy a kultúrkörünk nemzetinek egy része önfeledten öli egymást, miközben a háttérben alakul az egypólusú világrend - fektette ki.
Az elmúlt hetekben a Fidesz stratégiát váltott, nem beszélnek a Covid-diktatúráról, miközben megrendeltek 9 és félmillió Pfizer-oltást. Ne higgyük, hogy vége van, a választások után folytatódik a Covid-diktatúra kiépítése.
Zoom
Sem oroszellenes szankciók, sem egypólusú világrend
Magyarországnak nemet kell mondania a Covid-diktatúrára és nem vehetünk részt a disznófejű nagyurak háborújában, amely most az ukrán ásványkincsekért folyik, amiből a Világgazdasági Fórum akar nyerészkedni. Nem támogatunk semmilyen Oroszország elleni szankciót, nem asszisztálunk az egypólusú világrend kialakításához.
A pártelnök-polgármester elmondta, ha bekerülnek a Parlamentbe jövő vasárnap, akkor ellutasítják az Országgyűlésben a WHO szerződésének elfogadását, minden Oroszország elleni szankciót akadályozni fognak. "Ha pedig a mérleg nyelveként kerülünk be, mindenre rákényszerítjük majd a hazai disznófejű nagyurakat, ami a haza érdeke" - fogalmazott.
"Érvényre visszük Virradat programunkat. Visszaépítjük a magyar nemzetgazdaságot, visszaállítjuk az alkotmányos rendet. A célunk az, hogy egy hét múlva csodát tegyünk. Ehhez ti kelletek, hiszen többek között a hazai média is elhallgatja a Mi Hazánk Mozgalmat".
"Nincs már hova hátrálnunk! Érvényre visszük, megvalósítjuk a Virradat programot. Fel a győzelemre, mert ez a mi hazánk!" - zárta beszédét Toroczkai László.
A helyszíni élő közvetítés alább nézhető vissza:
Tudósító: Ábrahám Barnabás - Kuruc.info
Frissítés: további fényképek:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom