Minden előzmény nélkül összevertek a hétvégén egy negyvenes éveiben járó férfit Budapesten, a Teréz körúton – tudta meg a 24.hu. A megvert férfit mentővel vitték kórházba a bántalmazás után.
Zoom
Fotó: Róka László/MTVA
A Nyugatitól sétáltam az Oktogon felé éjfél körül, amikor hárman odajöttek hozzám és azt mondták, hogy az egyikük segítségre szorul. Amikor odahajoltam az emberhez, hogy megnézzem, mi a baj, egyből hátba rúgtak és fejbe ütöttek. Az volt a szerencsém, hogy az úton lévő korlát felfogta az esést, így nem fejjel zuhantam az útra – magyarázta a lapnak az áldozat, hozzátéve, a történteket látta egy turistákból álló csoport, akik azonnal odarohantak hozzá segíteni, így végül elmenekültek a támadók. A helyszínre érkező rendőrök azonnal mentőt hívtak a sérült férfihez, akik kórházba vittek.
A minden ok nélkül összevert férfi azt mondta, hogy az orvosok szerint tüdő- és mellkasi zúzódásokat, valamint alhasi sérüléseket szenvedett a bántalmazás során.
A BRFK annyit közölt, hogy a rendőrség hivatalból indított nyomozást garázdaság vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.