Összeégett holttestet találtak Mezőhegyesen csütörtök reggel, a gyanú szerint az áldozatot megölték - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.
A holttestet egy erdős területen találták meg. Mivel az elhunyt valószínűleg bűncselekmény áldozata lett, a főkapitányság emberölés gyanúja miatt nyomozást rendelt el - idézi a közleményt az MTI.
A rendőrök már előállítottak egy 25 éves mezőhegyesi férfit, akinek az elszámoltatása megkezdődött - tették hozzá.
Frissítés: megint cigány ölt magyart
A MÖM tagjai alig néhány hónappal ezelőtt jártak a gyilkosság helyszínén, nem véletlenül. A gyilkos feltűnik az akkor készített videóban, ő a leghangosabb, be akarja perelni a mozgalom oda látogató tagjait...
Helyi informátorok elmondása szerint a gyilkos az a cigány, aki Sosterics névre hallgat, a videón piros pólóban van. (Fb-oldala itt.)
Zoom
Zoom
A helyi lakosok most félnek nagyon.
Zoom
Egyelőre ennyit lehet tudni, hogy a házhoz csalták, majd meggyilkolták a 45 éves férfit, utána egy erdőben gyújtották meg.
Zoom
Zoom
2. frissítés: a rendőrség válasza a MÖM vezetőjének:
Tisztelt László Attila!
A Mezőhegyesen történt bűncselekményről, annak körülményeiről, a gyanúsítottról a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad. A férfi őrizetben van, a rendőrség kezdeményezi a letartóztatását.
Békéscsaba, 2022. november 4.
Tisztelettel:
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
Zoom