Nem csak Kozák Martin sérült meg a múlt vasárnap hajnali összetűzés során a Deák téren, a penge a 17 éves Ramszeszt is érte. A többiek elmondták, hogy miután K. Zsolt megszúrta Martint, Ramszesz próbálta a késelőt megállítani. Megütötte, de ez nem tett kárt a fiatal férfiben, aki elmenekült a helyszínről.
Zoom
Ramszesz, a hős fáraó (fotó: Kóré Károly)
Az incidens során Ramszesz karja megrepedt, illetve egy vékony vágás is keletkezett a kezén. A fiatalkorú most arra készül, hogy feljelentést tegyen a már emberöléssel gyanúsított K. Zsolt ellen.
Erik, Martin unokatestvére így idézte fel a történteket:
Akkor, szombat este csak bulizni szerettünk volna egy jót. Nem nagyon szoktunk inni, de most kiengedtük a gőzt. Elfogyasztottunk néhány pohárral, jól éreztük magunkat. Négyen voltunk. Sajnos velünk tartott Kevin is, akiről tudtuk, hogy balhés gyerek, de mindig adtunk neki egy újabb esélyt. Amikor már hazafelé tartottunk hajnalban, találkoztunk egy nyolcfős társasággal. Kevin kötekedni kezdett velük, ráadásul megtetszett neki az egyikük barátnője.
(A történet persze hemzseg az eufemizmustól, vagy a szokásos cigány hazudozás, vagy a bulvárfirkász mosdatása, esetleg mindkettő miatt. Jól tudjuk, milyen az, amikor egy cigány társaság "iszik néhány pohárral és jól érzi magát", és azt sem nehéz kitalálni, mit takar a "megtetszett egyikük barátnője", és hogyan adták ezt a másik társaság tudtára...)
A vita tettlegességig fajult, a többit már ismerjük.
Dolgos ember az apa, de sajnos folyton börtönben van, mert így tartja el a családját...
Emiatt nem tudott részt venni a fia életében, pedig nagyon szeretett volna, rácsok mögött szomorkodik most is. Ez az undorító cigánybűnöző-mosdatás jelent meg a Promotions.hu-n, közzétesszük az egészet, érdemes... Már a címük is hazudik:
Börtönben gyászolja összetört apja a nyakon szúrt magyar tinit
Egy magyar vidéki börtönben raboskodik az apa, akinek fia nemrég halálos késelés áldozata lett Budapesten.
A Kozák család egyik ismerőse informálta honlapunkat, hogy Martin tragédiája egy már így is zaklatott előéletű család drámájának következő fejezete. Ugyanis a nehézsorsú fiatalember a napokban vesztette életét, lévén egy durva és felelőtlen szóváltás után egy másik fiatal fiú egyetlen és hidegvérű mozdulattal halálra ítélte őt a nyílt utcán.
Martin még napokig küzdött életéért a kórházban, ám a kegyelmes Jó Istennek más terve volt vele, és példameséjével. Martin 18 évet élhetett. Ettől a hírtől pedig a családi ismerős szerint szinte teljesen összeomlott az édesapa, aki már évek óta nem látta egyik gyermekét sem, lévén az egyik vidéki büntetés-végrehajtási intézet falai között tengeti mindennapjait. Állítólag a még igencsak fiatal József hiába dolgos ember még a börtönben is, sajnos sem tudott megfelelő mértékben részt venni fia életében. Ugyanis az apa a felnőtt élete jelentős részét a honi börtönrendszerben töltötte el, lévén nem mindig tudta biztosítani családja fennmaradását legális eszközökkel.
A megfelelő és erőskezű, illetve jelenlévő apa-, és férfikép nélkül felnövő Martin tragikus sorsa mementó, illetve intő jellegű tanmeséje lehet bárkinek. Talán egy egyenes útban jobban bízó édesapa képében a megdöbbentően fiatalon elhunyt tinédzser is továbbélhette volna életét. Más portálok információi szerint ugyanis bár Martin végső soron és megkérdőjelezhetetlenül áldozat, sajnos egy bajt kereső társaság tagja lett, mely információt saját unokatestvére erősített meg.
A jelenlegi szigorú börtönszabályok értelmében nem sok esélye van az édesapának fia búcsúztatóján részt venni. Az ismerős állítása szerint József nem igényelte pszichológus segítségét, ám keserű örömmel konstatálta, hogy a börtön személyzete egyöntetűen és támogatóan mellette áll a gyászában.
Frissítés: ugyanitt ukrán jogsi hét nap alatt
Ha esetleg a gyászoló cigányoknak kellene egy "online oktatás" révén hét nap alatt megszerezhető ukrán jogosítvány, akkor Martinka testvére ezt a lehetőséget ajánlja a figyelmükbe:
Zoom
2. frissítés: Kevinke "beszólogatott nekik"
Kozák Martin unokatestvére az esetet követően azt mondta a Ripostnak: Martin egyik barátja miatt robbant ki a konfliktus, ami a Deák téri késeléshez vezetett.
Négyen buliztunk szombat éjszaka. Az egyik haverunk kikezdett K. Zsolt társaságának egyik tagjával. A balhét aztán Martin vitte el, a következő haverunk pedig félreállt.
Hozzátette: a másik társasággal korábban nem találkoztak.
Mint elmondta: ismerősük, Kevin volt az, akinek megtetszett K. Zsolt barátnője, ezért "beszólogatott nekik".
Zsolt ezt nehezen viselte, és elővette a kését, amivel végül Martint sikerült megszúrnia.
3. frissítés: íme Ramszesz kitakarás nélkül:
Zoom
Ő pedig Kevin, a beszólogatós:
Zoom
Zoom
Zoom
Látszik rajtuk, milyen ártatlan, jámbor kisfiúk, csakis áldozatok lehetnek...
4. frissítés: Ramszesz szörnyű sebe és az aljas, fehér gyilkos
Száva Vince csak fehér gyilkosként emlegeti azt, akibe belekötöttek, a cigányokat pedig becsületes értelmiségieknek nevezi a családnál tett látogatása során. A videóban 30-nál és 35-nél is megmutatják Ramszesz szörnyű sebét, ami azt mutatja, hogy őt is meg akarta ölni a fehér gyilkos... Érdemes megtekinteni.