A cionista napilap többek közt azt hazudta, hogy Novák Előd tulajdonában van a Kuruc.info. Bajtársunk helyreigazítást kért, majd annak megtagadása után bíróságon kényszerítette ki igazát. Portálunk bejegyzésének ügyében az állítás valótlanságának megállapítása mellett a valós tényt is rögzítette a bíróság.
Így nézett ki a Novák Előd által követelt helyreigazítás:
Lapunk október 29-ei számában félrevezetően állítottuk, hogy Novák Előd „az utcai hadviselésre összpontosított”. Az utcai hadviselés ugyanis – idézőjel nélkül – azt jelenti, mintha pl. Molotov-koktélokat dobált volna, nem pedig tüntetések és a kampány szervezését takarja, amivel valójában foglalkozott a jobbikos politikus.
„Többször is előállították” – írtuk, bûnözőként állítva be őt, azt viszont kihagytuk, hogy ezek jogtalan előállítások voltak, amelyek jogerősen is megállapítást nyertek. Novák Előd ezek alkalmával nem követett el semmi büntetendőt, így „kabátlopási ügybe” keverni őt nem korrekt.
Valótlanul állítottuk, hogy egy jobbos portál írta róla a korábbi cikkünkben idézett, becsmérlő mondatokat, valójában politikai ellenfelei fogalmaztak róla úgy a baloldalon. Alaptalanul közöltük benne azt is, hogy ő regisztrálta volna a kuruc.info nevû portált.
Novák Elődtől ezúton kérünk elnézést.
A Fővárosi Bíróság jogerőssé vált ítélete igazat adott az ügyvéd nélkül eljáró Nováknak az előállításaival kapcsolatos valós tények hamis színben való feltüntetése ügyében és Kuruc.info bejegyzését illetően is. Megállapította, hogy bajtársunk nem a kuruc.info domént, hanem a kuruc.info.hu és a kurucinfo.hu címeket regisztrálta két éve, melyeken tartalom nem volt, csak átirányítása az akkor még tévelygőknek portálunkra. A diktatúra ráadásul a 2006-os felkelés után letiltotta az átugrást is, így mára teljesen elfogadhatatlan a keverésük.
A sérelmezett cikk előtt néhány hónappal egy másik Népszava-hazugság ügyében Novák Előd még elfogadta, hogy egy újabb hírbe ágyazva pontosítsanak, ezúttal azonban már nem tett engedményt, a valótlanság önálló helyreigazítását követelte, ami bár csak hónapokkal az ítélethirdetés után, de megtörtént. Személyiségi jogi sérelmei, nem vagyoni kára miatt nagyon helyesen pénzre is fogja perelni a cionista lapot Novák.
Alább Sodi videója az utolsó tárgyalásról és az akkor kihirdetett ítéletről.

(Kuruc.info)