2020. június 3., szerda, Klotild, Cecília, Zille napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:02 Megszavazva: tűzfegyverré minősítik a gáz- és riasztófegyvereket, nehogy meg tudjuk védeni magunkat11:44 A honvédség utánpótlását könnyítő törvényt fogadtak el11:20 Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni11:03 Fehér, azaz rasszista volt a kerekesszékes nő - ellátták a baját az igazságszerető afroamerikai szabadságharcosok10:44 Itt teremnek a jövő raj sofőrjei: ez a derék KRESZ-király is már a nyolcadiknál tart10:23 Jakab szélsőbaloldali alakulattá züllesztette a Jobbikot - közölte egy alapszervezet, majd ők is feloszlottak10:00 Továbbra is a hazafiakat tekintik ellenségnek: vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő gárdisták ellen09:37 Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás cigányasszonyt állított meg egy fiatalkorú lány09:32 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma09:11 Floridai seriff: lőjék le bátran a házba betörő fosztogatókat!08:49 Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban08:12 A párizsi fekáknak is eszükbe jutott, hogy itt a jó ürügy egy kis gyújtogatásra07:55 Minnesota állam vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, rasszisták-e a rendőrök (vagy tényleg több a néger bűnöző)07:45 Ingyenes filmek a Budapesti Távmoziban07:31 Megújult az Országos Vérellátó Szolgálat honlapja
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Történelmi botrány a Strabag Nemzetnél: nem ünneplik Szent Istvánt

Reklám

Ez is bekövetkezett: a Strabag Nemzet csökkenő számú olvasóközönsége, amely augusztus 19-én magasztos, ünnepi számára várt, semmit nem kapott. A címoldalon Szent István ünnepére csak az a kormányhír utalt, hogy „Biztonságos ünnepre számítanak”.

A Fidesz-lapban ezen kívül semmi, de semmi nem emlékezett szent ünnepünkre. Ez még a kommunizmus idején sem fordult elő. Az impresszumban megnéztük, hogy ki felelt aznap a szerkesztéséért. Gondolhattuk volna: Csermely Péter, a gyáva puhatestű. Ő iszkolt el milliókkal 2002-ben a zsebében a Magyar Televíziótól még a D-209-kormány megalakulása előtt.

Ezen alaknak köszönhető az is, hogy az ország legszarabb rádiójának, a Lánchídnak az élére tették a minden ülepre nyitott ex-munkásőrt, a pécsi kommunista maffiózók kedvencét, Belénessy Csabát. E rongyember ugyanis Csermely ivócimborája, akik Pécs utcáit hányták tele együtt tekeregve, ordítva. Belénessyt azután felfelé buktatták. A fő cionista Vince Mátyás, az MTI vezére odavette magához helyettesének annak fejében, hogy az irányítótestület fideszes tagjai Vincét ismét megszavazták a hamisítók vezérének.

Ez a tipikus hazaáruló fideszes „kompromisszum”: a cionistát választják meg azért, hogy a volt munkásőr bolsit is odategyék.
Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready