Ez is bekövetkezett: a Strabag Nemzet csökkenő számú olvasóközönsége, amely augusztus 19-én magasztos, ünnepi számára várt, semmit nem kapott. A címoldalon Szent István ünnepére csak az a kormányhír utalt, hogy „Biztonságos ünnepre számítanak”.

A Fidesz-lapban ezen kívül semmi, de semmi nem emlékezett szent ünnepünkre. Ez még a kommunizmus idején sem fordult elő. Az impresszumban megnéztük, hogy ki felelt aznap a szerkesztéséért. Gondolhattuk volna: Csermely Péter, a gyáva puhatestű. Ő iszkolt el milliókkal 2002-ben a zsebében a Magyar Televíziótól még a D-209-kormány megalakulása előtt.

Ezen alaknak köszönhető az is, hogy az ország legszarabb rádiójának, a Lánchídnak az élére tették a minden ülepre nyitott ex-munkásőrt, a pécsi kommunista maffiózók kedvencét, Belénessy Csabát. E rongyember ugyanis Csermely ivócimborája, akik Pécs utcáit hányták tele együtt tekeregve, ordítva. Belénessyt azután felfelé buktatták. A fő cionista Vince Mátyás, az MTI vezére odavette magához helyettesének annak fejében, hogy az irányítótestület fideszes tagjai Vincét ismét megszavazták a hamisítók vezérének.

Ez a tipikus hazaáruló fideszes „kompromisszum”: a cionistát választják meg azért, hogy a volt munkásőr bolsit is odategyék.
Kuruc.info