2020. szeptember 20., vasárnap, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:34 Washington minden szankciót visszaállít Irán ellen, és az összes ENSZ-tagállamot is erre akarja kényszeríteni10:08 Felségsértésbe csapott át a kormányellenes tüntetés Thaiföldön09:53 Ricines levél érkezett Kanadából a Fehér Házba09:41 Először azonosítottak több mint 1000 fertőzöttet egyetlen nap alatt - nyolcan meghaltak09:13 Megkezdték a kétnapos voksolást az olaszok08:56 Navalnij már nem élő halott, de még remeg a lépcsőn a lába08:40 Trump sokkal jobban szereti a nőket, mint a férfiakat: ennek szellemében szándékozik legfelsőbb bírót jelölni08:12 30,6 millió fölött a világ fertőzöttjeinek száma07:47 Megújult a kőbányai Dreher Sörmúzeum07:29 Hat településen rendeznek időközi önkormányzati választásokat06:56 OVSZ: a véradások biztonságosak22:37 Nem tett jót a Covid-statisztikának Franciaországban, hogy a kormány ingyenessé tette a vizsgálatot22:16 Ismét levélszemetet küldött a NAV a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete szerint21:47 Gyapot helyett kokain: Niedermüller számára nem rémisztő képződményeket fogtak a gettóban21:37 Boldog munkaerőt keresett egy brit fodrász
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Történelmi botrány a Strabag Nemzetnél: nem ünneplik Szent Istvánt

Reklám

Ez is bekövetkezett: a Strabag Nemzet csökkenő számú olvasóközönsége, amely augusztus 19-én magasztos, ünnepi számára várt, semmit nem kapott. A címoldalon Szent István ünnepére csak az a kormányhír utalt, hogy „Biztonságos ünnepre számítanak”.

A Fidesz-lapban ezen kívül semmi, de semmi nem emlékezett szent ünnepünkre. Ez még a kommunizmus idején sem fordult elő. Az impresszumban megnéztük, hogy ki felelt aznap a szerkesztéséért. Gondolhattuk volna: Csermely Péter, a gyáva puhatestű. Ő iszkolt el milliókkal 2002-ben a zsebében a Magyar Televíziótól még a D-209-kormány megalakulása előtt.

Ezen alaknak köszönhető az is, hogy az ország legszarabb rádiójának, a Lánchídnak az élére tették a minden ülepre nyitott ex-munkásőrt, a pécsi kommunista maffiózók kedvencét, Belénessy Csabát. E rongyember ugyanis Csermely ivócimborája, akik Pécs utcáit hányták tele együtt tekeregve, ordítva. Belénessyt azután felfelé buktatták. A fő cionista Vince Mátyás, az MTI vezére odavette magához helyettesének annak fejében, hogy az irányítótestület fideszes tagjai Vincét ismét megszavazták a hamisítók vezérének.

Ez a tipikus hazaáruló fideszes „kompromisszum”: a cionistát választják meg azért, hogy a volt munkásőr bolsit is odategyék.
Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready