2019. október 16., szerda, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:57 Erdogan elvárja a testvéri országok támogatását22:30 Az ukrajnai vezetés hallani sem akar a föderalizációról22:21 Menetrendszerűen viszik az élősködőket Olaszországba a hazaáruló római kormány jóvoltából22:13 Agyvérzést kapott egy sofőr az autópályán, a határátkelőtől 15 méterre sikerült megállítani a kamiont22:05 Az amerikai alelnök 24 órán belül Ankarába utazik21:55 Újra szól a davajgitár - 56-os rockmegemlékezés a Romerrel Újbudán21:35 Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából21:17 Oroszország csapatokat telepített a szíriai kormányerők és a török hadsereg közé20:54 Túl a választásokon, de a harc folytatódik20:12 Alkalomhoz illően: nyilas keresztrejtvénnyel idézhetik meg a múltat kedves olvasóink19:27 Tovább pörögnek a végrehajtások: a harmadik negyedévben is ezer feletti a számuk18:57 Von der Leyen Orbánt is bevonja a női kvótás játszadozásba18:30 Tíz éven át várta a világvégét a föld alatt egy holland apa és hat gyermeke17:54 Orban-kormány lehet Romániában (is)17:30 Rendőrnek adta ki magát, és "szexuális cselekmény eltűrésére kényszerített" egy nőt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus ::

Történelmi botrány a Strabag Nemzetnél: nem ünneplik Szent Istvánt

Reklám

Ez is bekövetkezett: a Strabag Nemzet csökkenő számú olvasóközönsége, amely augusztus 19-én magasztos, ünnepi számára várt, semmit nem kapott. A címoldalon Szent István ünnepére csak az a kormányhír utalt, hogy „Biztonságos ünnepre számítanak”.

A Fidesz-lapban ezen kívül semmi, de semmi nem emlékezett szent ünnepünkre. Ez még a kommunizmus idején sem fordult elő. Az impresszumban megnéztük, hogy ki felelt aznap a szerkesztéséért. Gondolhattuk volna: Csermely Péter, a gyáva puhatestű. Ő iszkolt el milliókkal 2002-ben a zsebében a Magyar Televíziótól még a D-209-kormány megalakulása előtt.

Ezen alaknak köszönhető az is, hogy az ország legszarabb rádiójának, a Lánchídnak az élére tették a minden ülepre nyitott ex-munkásőrt, a pécsi kommunista maffiózók kedvencét, Belénessy Csabát. E rongyember ugyanis Csermely ivócimborája, akik Pécs utcáit hányták tele együtt tekeregve, ordítva. Belénessyt azután felfelé buktatták. A fő cionista Vince Mátyás, az MTI vezére odavette magához helyettesének annak fejében, hogy az irányítótestület fideszes tagjai Vincét ismét megszavazták a hamisítók vezérének.

Ez a tipikus hazaáruló fideszes „kompromisszum”: a cionistát választják meg azért, hogy a volt munkásőr bolsit is odategyék.
Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready