A MÖM vezetője írja:
Zaklatás, kényszerítés, személyi adatokkal történő visszaélés, illetve a választás rendje elleni bűncselekmények alapos gyanúja miatt tettem feljelentést ismeretlen tettes ellen.
2024. április 22-én, Mala Ferenc (Pilis város alpolgármesterének Mala Ferencnek a fia, illetve Mala Réka Fideszes polgármesterjelölt testvére) egy általam és az ő általa is ismert pilisi lakoson keresztül üzent a számomra, hogy álljak le a pilisi választási kampányom vonatkozásában, mert különben teljesen tönkre fog tenni.
Zoom
Mindent nyilvánosságra hoz rólam, amely a magánéletbeli és a közéleti dolgaimmal kapcsolatos (egyébként nincs titkolni valóm).
Üzente számomra, hogy a Vadhajtások hírportál, és a teljes Rogán féle lejárató propagandagépezet rám lesz állítva és lejáratnak, tönkretesznek. Üzente, hogy a jelenlegi párkapcsolatomat tönkre fogja tenni.
Üzente továbbá, hogy neki nagyon messzire elér a keze, és hogy ezt nyomatékosítsa, leveteti mindenhonnan azt a cikket, amely a pilisi Fidesz utcai ajánlásgyűjtéséről készült, és ahová szervezetten szállították a romániai gábor cigányokat.
Ezt egyébként részben el is érte, mivel egy „befolyásos” embert megtévesztett, aki megkért két hírportált, hogy vegyék le a cikket.
Ezt követően hoztam nyilvánosságra az esetet április 27-én, de ekkor még név nélkül, szándékosan nem említettem meg Mala Ferenc nevét, bízva abban, hogy a nyilvánosság kellő visszatartó erőt jelent majd a számára.
Zoom
Egy darabig ezt követően nem történt részéről, fenyegetést, zaklatást, kényszerítés, de ez az állapot a hétvégén megváltozott.
Az elmúlt hétvégén ugyanis a magánéletembe történt egy olyan durva beavatkozás, amely már nemcsak rám nézve volt fenyegető, hanem aggodalmat váltott ki belőlem, a szeretteim iránt is.
Ennek hatására már nem maradt más választásom mint feljelentést tenni, mivel Mala Ferenc határozott álláspontom szerint a megvalósította
  • a kényszerítés (Btk 195.§) törvényi tényállását,
  • a zaklatás (Btk 222. § . 1) -2) és 3.c) törvényi tényállásait,
  • a Btk. 2019. 1. a) szerinti személyes adattal jelentős érdeksérelmet okozva, jogosulatlanul történő visszaélés tényállását,
  • illetőleg a választás rendje elleni bűncselekmény alapos gyanúja is felvetődik különös tekintettel arra, hogy a cselekményekkel, fenyegetésekkel személyemet a választáson való aktív részvételtől akarták visszatartani.
Természetesen az újabb fenyegetések és a magánéletemben történő zaklatások hatására sem hátrálok.
Köszönök minden eddigi támogatást, a sok szeretetet és biztatást!
Együtt összefogva elhozzuk a változást!
Hiszen mind egyet akarunk, rendet, biztonságot és fejlődést Pilisen!
Nem hagyom magam megfélemlíteni!!!
Tisztelettel!
László Attila Tibor - MÖM-vezető
Mind Egyet Akarunk Egyesület – MEA-elnök
Pilis polgármesterjelölt