Megölte kétéves gyermekét egy férfi múlt pénteken a Somogy vármegyei Zákányban, majd magával is végezni akart – számolt be a Sonline.hu. Az esetre hétfőn derült fény, azóta azonban újabb megdöbbentő részletek kerültek nyilvánosságra a kegyetlen gyermekgyilkosságról.
A 37 éves férfi ellen emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatósága. A rendőrség tájékoztatása szerint az apát az öngyilkossági kísérletet követően súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol információk szerint jelenleg is ápolják és őrzik, ugyanis a hírek szerint nincs kihallgatható állapotban.
A Sonline.hu közben újabb részleteket osztott meg a tragédiáról, a somogyi hírportál közlése szerint a férfi egy disznóölő taglópisztollyal lőtte le a gyermeket, majd a rokonok állítása szerint magával is végezni akart, és ugyanazzal a pisztollyal ejtett sebet magán, amivel a kisfiát meggyilkolta.
A meggyilkolt gyermek szülei a Zaol.hu Zala vármegyei hírportál értesülései alapján külön éltek, a zákányi férfi már zavart állapotban vitte el gyermekét édesanyjától, Csurgóról. A lap úgy tudja, hogy a Tibor nevű gyanúsított a gyilkosságot megelőző napokban több élő videót is megosztott közösségi oldalán, ahol lőszerek voltak nála. „A mai nap sorsdöntő lesz, mind az üzleti tevékenységemben, de főleg a családban. Minden kedves barátomtól, ügyfelemtől elnézést kérek. Feleségemtől, Anikótól, fiamtól, Kristóftól meg legfőképpen! Rendeződni fog ez a mai nap…” – idézte a zalai hírportál a férfi egyik utolsó bejegyzését.
Zoom
Betakarta a holttestet, majd a másik fiával pizzázott a lakásban
A meggyilkolt kisfiú nagynénje – a somogyi hírportál beszámolója szerint – arról beszélt, hogy már pénteken szóltak a rendőrségnek, hogy menjenek ki Zákányba az apa házához. A rendőrök a hírek szerint a helyszínen körbenéztek, de a házba nem tudtak bemenni.
Az áldozat közeli rokonai szerint a gyanúsított a gyilkosság után betakarta a gyermek holttestét, átvitte magához másik fiát, és mintha semmi sem történt volna, megettek egy pizzát a lakásban.
A család szerint volt párjával is végezni akart a 37 éves, vélhetően zavart elmeállapotú férfi, ugyanis a hétvégén magához hívta, hogy beszéljenek hármasban, és esetleg rendezzék a kapcsolatukat. Az anya ezt követően értesítette a gyámügyet, hogy Kristóf még mindig nincsen otthon. A rendőrök ezután október 14-én, hétfőn behatoltak az ingatlanba, de addigra már megtörtént a tragédia. A meggyilkolt kisfiú nagynénje szerint az elkövető akkor próbálta meg magát fejbe lőni, amikor észlelte, hogy a hatóság emberei már bejutottak a házába.
"NeĐolász Tibi"-ról van szó, a Facebook-oldala azóta is érintetlen, ez az alábbi képek forrása:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom