A szélsőségesen liberális, magyargyűlölő és homokos Gusztos Péter interpellálta Kovács Tamás legfőbb ügyészt a parlamentben. Túl azon, hogy igazán tiszteletlenség a jelenlegi politikai berendezkedés mellett portálunk nevét kiejteni a hazai legkorruptabb és legelvetemültebb gazemberek gyülekezőhelyén, azért mégis jól esik nekünk, hogy a beteges külsejű zsidógyerek hoppon maradt.
Nem fogadta el az élősködő politikusok többsége Kovács Tamás legfőbb ügyész válaszát a Kuruc.info nevű „szélsőséges” honlappal kapcsolatos interpellációra. Gusztos Péter SZDSZ-es képviselő kérdezte tőle, hogy mikor indít hivatalból eljárást az ügyészség a "szélsőjobboldali csürhe", illetve a Kuruc.info oldal ellen. Tetszik érteni? Hivatalból üldözendő minden ami magyar. Ráadásul a magyarüldözések jól elfedik azt a tényt, hogy a „szakértői” kormány nem tud mit kezdeni a gazdasági válsággal.
Gusztos Péter azt kérdezte Kovács Tamástól: tud-e arról, hogy hosszú ideje létezik egy Kuruc.info nevű szélsőséges honlap, mely "nyíltan zsidózik, cigányozik" és a "szélsőjobboldali csürhe" által elkövetendő bűncselekmény-sorozatot egyrészt megalapozza eszmeileg, másrészt nem egy esetben nyíltan szervezi ezeket a bűncselekményeket". Gusztos arra is kíváncsi volt, mi kellene ahhoz, hogy hivatalból indítson eljárást az ügyészség "az erőszakos, garázda, kirekesztő szélsőjobboldaliak ellen". Egyetértünk Gusztossal, indítson eljárást hivatalból az ügyészség ilyen esetekben, kezdjük például az antimagyar, népirtásra uszító Tilos rádióval és drogos szerkesztőivel, a 168 Tóra című szennylappal, a cionista ATV-vel, a mindenféle újságírói és emberi normát lábbal tipró Pártkeltével. Miután ezekkel megvagyunk, jöhetnek a különböző zsidó szervezetek, magyargyalázó írók és egyéb művészi állatfajták, majd levégül – de részemről kezdhetjük is velük – a politikusok. Melyek között biztosan ott lesz Gusztostalan.
A politikus magyarázatot kért a legfőbb ügyésztől arra, hogy "milyen technikákkal, milyen hírforrások és észlelési módszerek alkalmazása után zárták ki eddig minden esetben az uszító bűncselekményekre felhívó bűnözők elleni eljárás hivatalbeli megindításának lehetőségét". Igen, minket is érdekelne, hogy a „kiirtanám a keresztényeket” kiszólásnak helyt adó Tilos Rádió miért kaphatott állami forrásokat az ominózus eset után is, miért nem zárták be őket több tíz évre. Mellékesen: mi a zsidó rasszista sajtóval ellentétben nem szólítottunk fel soha személyek és csoportok kiirtására.
Kovács Tamás azt válaszolta, az ügyészség csak akkor rendelheti el a nyomozást, ha a bűncselekmény hivatali hatáskörben jutott tudomására. Az ügyész ekkor tudja alappal megállapítani, hogy valóban fennáll-e bűncselekmény gyanúja - tette hozzá. Ami egyébként logikus is, mint válasz, de mivel magyarellenes hadjárat megindításról van szó, a cionista politikus nem érhette be a magyarázattal, így ő és fajtársai nem fogadták el azt. Mi pedig jót nevettünk az egészen.
(Zsorigó nyomán)