A Magyar Nemzet szorgos újságírói azonosították liberális párt egyik választási plakátján a "rossz fiúként" szereplő arcot - írja a Stop a Strabag Nemzet mai címlapján közölt hír kapcsán, amit valójában a Kuruc.info tárt fel (kérdőjellel a végén), csak Liszkaiék "elfelejtették" feltüntetni a forrást. Az SZDSZ egyébként tagadja, hogy Tito Ortiz lenne a képen.
A Hírszerző pedig ezt írja Fodor Gábor egyik rendezvényéről, ahol díszcigányukat mutatta be: De hagyjuk az EP-jelöltet, belőle még vágókép sem lesz az esti hírműsorokban. Erre a sajtótájékoztatóra mindenki azért jött, hogy megkérdezze: nem gáz-e a pártnak, hogy az egyik EP-választási plakátján egy mexikói származású amerikai utcai harcos küzdősportoló szerepel árpádsávos arcfestéssel egy olyan fantáziadús üzenet keretében, hogy nehogy már a Jobbik legyen a harmadik?
"Itt egy olyan arcról van szó, melyet egy fotóügynökségtől vásárolt az SZDSZ" - magyarázza a pártelnök. Tudatosan nem magyar arcot választottak, hogy ne érje szó a ház elejét, hogy senki ne érezze úgy, hogy az SZDSZ az ő tekintetét, az ő arcát felteszi egy plakátra. Egy fotóügynökségtől vásárolta a párt reklámügynöksége.
(Stop, Hírszerző nyomán)
Kuruc.info kommentár: Tehát ők sem tudják, ki van a plakáton, csak annyi bizonyos, hogy nem "árpádsávosok" közül való, sőt nem is magyar, s még a fentiek ellenére is lehet Tito. Ennyit az SZDSZ hitelességéről. Jellemző a törpepárt helyzetére az is, hogy nem tartják célravezetőnek azokat az arcokat szerepeltetni, akik a listájukon lesznek, akkora közutálatnak örvendenek.