Tegnap megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információk szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor tehát reggelenként a média 9/11-éről beszél, és dudálásra, könnyes levelek megírására és tüntetésre biztatják a hallgatókat, majd a műsor után maguktól meghatottan azért megversenyeztetik a két új adót.
A Neo FM és a Klassz FM környékén amúgy is nagy a mozgolódás, a Danubius munkatársainak nagy része például egyszerűen átigazol a Klassz FM-re. Emellett úgy tudják például, hogy Hajós András köszöni szépen, de mégsem menne át a Radiócaféról a cég új adójára, a Neóra. Inkább csinálná tovább a Bolhacirkuszt.
Csiszár Jenő viszont nem lesz egyedül a Klassz FM-en akkor sem, ha Boros és Bochkor mégis mást választanának. A rádió egyik fontos hangja lesz az az ember, akit pár éve amúgy is rendszeresen összekevertek Csiszárral (Tudod, aki olyan, mint a Csiszár, csak nincs álla.), és aki egyszer már leváltotta a médiába belefáradt műsorvezetőt. Igen, információink szerint Jáksó László is a Klasszra megy. Ezt egyébként már a múlt héten is sejthették azok, aki még nézik a Heti Hetest, hiszen a műsorban Jáksó váratlanul kiállt az új rádiók mellett, nyugalomra intett, és megjegyezte, hogy várjuk ki, hogy mégis milyen rádióműsorokat készítenek majd az új nyertesek.
(comment.blog.hu)