A Fehér Kéményseprők – Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének kiemelkedő feladata a hitelkárosultak megmentése és a kilakoltatások törvénybe foglalt leállítása annak érdekében, hogy a jogosan megszerzett tulajdonukból, egyetlen otthonukból ne lakoltathassák ki a válság miatt hitelt törleszteni nem tudó magyar családokat!
Most egy ötgyermekes családanya kér segítséget tőlünk, aki beteg édesanyjával él azon ősi családi "birtokon" családjával együtt, amit dédapja hagyott örökül édesapjának. Abban a házban, melyet az édesapja saját kezével épített. Itt nőtt fel immáron a hetedik generáció. Évekkel ezelőtt hitelt vettek fel, hogy az adóhivatal vitatott követelését kifizessék. Időközben a bank olyan magasra tette a törlesztőrészleteket, hogy azt nem tudták fizetni, mert szó szerint élelemre sem jutna. Kicsi gyermekeiket és családjukat sem tudnák ellátni, ha a törlesztőrészletet kifizették volna. Jelenleg gyermekgondozási segélyből és férje fizetéséből élnek heten, nehéz körülmények közt.
A HANWA Bank a hátunk mögött, hivatali visszaélést elkövetve, tisztázatlan körülmények között, a tulajdonosok tudta nélkül átjátszotta az általunk ismeretlen Sudár Zoltán ingatlanmaffiózónak a nagy értékű otthonukat. Sudár, testőrei kíséretében többször személyesen, fenyegetőzve, zaklatva felkereste a családot, hogy takarodjanak ki az ő házából, melyre ismeretlen körülmények között, okirathamisítást elkövetve tulajdonjogot jegyeztetett be a földhivatalnál. Most eljutott az ügy odáig, hogy az adómentesen jogtalanul ingatlantulajdont szerző Sudár és Deszpoth Ferenc végrehajtó-helyettes hivatali visszaélést elkövetve, saját hatáskörben akarja kitenni 2010. 06. 15-én saját házából a családot. Nagyon kevés időt adtak arra, hogy jogi úton törvényes keretek közt lehessen segíteni ezen a mélységesen undorító, és embertelen csaláson. Sajnos a bírósági titkár is asszisztál a bűncselekményhez, hisz minden keresetet érdemi vizsgálat nélkül elutasít.
Megkaptuk a napokban a kilakoltatási felhívást, mely szerint a Budapest XXII. Kerület Csöngő út. 3. szám alatti ingatlan törvénytelen kiürítése 2010. 06. 15-én 9:00 órára lett kitűzve. (Nincs bírósági végzés, csak végrehajtó helyettes által aláírt “fecni”.)
Sudár Zoltán lakcíme: 1225. Budapest, Úttörők útja 17.
A maffiózók ügyvédje: Dr. Horony Levente, 1051 Budapest Október 6. út. 4. I. em. 2 ajtó.
Telefon 06-1-411-1197

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége ezennel meghirdeti országos demonstrációját 2010. 06. 15-én 9:00 órakor Budapest, XXII. kerület Csöngő út. 3. szám előtt, ahol a törvénytelen, ingatlanmaffiózók által elkövetett embertelen kilakoltatásokra kívánja felhívni a törvényhozók figyelmét, hisz a mai napig nem történt érdemi előrelépés, hogy megállítsák a korrupciót és a sorozatos bűncselekményeket.
Budapest, 2010. június 3.
Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége