A Facebookon is szervezik az Alföldi Roberta melletti szimpátiatüntetést, cikkünk közzétételekor 810-en csatlakoztak hozzájuk virtuálisan (többek közt a 168 TÓra kampánya alapján), míg a jóval később indított, Alföldi-ellenes Facebook-oldalt már majdnem ugyanannyian jelölték be. Ajánlja ismerőseinek az utóbbit!

Ki nevet a végén? Képünkön két buzi: Stohl és Roberta

A két tüntetés egy időben lesz: december 1-jén, szerdán 18 órától (a Jobbiké várhatóan 19 órakor végződik). Azonban míg a mieink a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája közötti Komor Marcell utcában demonstrálnak, addig a deviánsok a színházban melegednek. Kik lesznek többen? Rajtunk múlik!
A Stop így ír erről: Közben az Alföldit védők is tüntetést szerveztek ugyanarra a helyszínre és időpontra, mint a jobbikosok. Mint a meghívóban a tüntetés szervezője, Csillag Ádám írja: Örülnék, ha művészek, tudósok, pedagógusok, írók és újságírók is és mindazok akik tudják, hogy szabadság nélkül megfulladnak, jelenlétükkel demonstrálnának a szellem, a művészet szabadsága mellett. Az ellentüntetésen várhatóan több százan vesznek részt.
(Kuruc.info)