2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:47 Élve ástak el egy újszülöttet ómigránsaink őshazájában17:13 "Megb@szlak, csicska!" - Kibukott a keserűség az eltérő kultúrából a rasszista körforgalom miatt16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban14:37 Jákob Péter készen áll a Jobbik átvételére14:27 Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a népligeti gyilkos14:13 Török-kurd összecsapás volt Hollandiában is13:45 Karácsony díszpolgárrá választatná Tarlóst - és persze Demszkyt is13:35 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről13:12 Kigyulladt a Kolozsvár–Budapest–Bécs-vonat mozdonya12:46 Hát persze hogy senki sem mert "lázongani" Orbánnak Balatonalmádiban12:01 "Ne legyél kemény fickó! Ne legyél bolond!", írta Trump Erdogannak - a török elnök kukába dobta a levelet11:27 Tarlós bőrdzsekiben fejezte be
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Senkit nem lőttek vagy kínoztak meg 2006-ban - hazudta Brüsszelben Szőcs Géza kedvenc filozófusa

Reklám

"Senkit nem lőttek meg, mutasson egy esetet. Senkit nem lőttek meg, senkit nem kínoztak meg. Mutasson egy esetet, amikor bárkit is meglőttek vagy megkínoztak" - mondta Brüsszelben Morvai Krisztina kérdésére a Heller Ágnes nevű marxista zsidó boszorkány, aki fajtársait sajnáltatni érkezett a belga fővárosba. Korábban Gyurcsány is példákat követelt, akkor mutattunk neki. Hellert egyébként, mint a lenti kapcsolódó anyagainkból kiderül, az anyai ágon (tehát teljes mértékben) szintén zsidó kulturális államtitkár nagy gondolkodónak, a magyar (!) értelmiségi elit színe-javának nevezte.

Friss: A teljes videó, Morvai Krisztina kérdésével, valamint azzal a gyalázatos jelenettel együtt, amikor Kohn Bandita és egy európai hellerágnes pisszegve belefojtják a szót a jobbikos EP-képviselőbe:
A vita teljes anyaga megtekinthető Morvai Krisztina honlapján (sajnos csak az egyes felszólalások eredeti nyelvén) a következő linkre kattintva: http://www.morvaikrisztina.hu
A korábbi videónk:
Kapcsolódó:
Korábban írtuk: Megismételték a magyar médiatörvény felülvizsgálatára vonatkozó felszólításukat az Európai Parlament Zöldek és az Európai Szabad Szövetség frakciójának képviselői abban a keddi vitában, amelyet Veszélyben van-e a magyar demokrácia? címmel, Heller Ágnes részvételével tartottak Brüsszelben.
Heller Ágnes - aki hangsúlyozta, hogy "liberális értelmiségiként" szól - bevezetőjében maga is rossznak minősítette a törvényt, és több bírálatot megfogalmazott a kormány ellen. A nyílt vitában fideszes képviselők is felszólaltak: Hankiss Ágnes és Bagó Zoltán csúsztatással és szélsőséges elfogultsággal vádolták a filozófust, és Schöpflin Györggyel együtt azt hangoztatták, hogy Magyarország jogállam, ahol a sajtószabadság sincs veszélyben - számol be az MTI.
Részlet az MN cikkéből:
Az Európai Parlament zöld-frakciójából kiküldött meghívó is emelte Heller Ágnes filozófus tegnapi „nyílt vitájának” hangulatát, ugyanis az elektronikus levél átalakítás nélküli kinyomtatása után vezetéknevéből csak a „Hell” (pokol) maradt.
Komolyra fordítva a szót: a lukácsista filozófusnak komoly reklámot csaptak már reggel, amikor a magyar médiatörvényt ismét kiveséző konferencián is osztogatták a meghívót. Sőt: az azon szintén részt vevő Helga Trüper európai parlamenti képviselő – Heller Ágnesnek, mint mondta, jó barátja – azzal is felcsigázta a jelenlévők érdeklődését, hogy kijelentette, a professzor asszonyt zsidó származása miatt is diszkriminálják Magyarországon.
Trüper képviselő vezette fel Heller Ágnes előadását a délután kezdődő másfél órás vitán. Heller azzal kezdte beszédét, hogy a jobboldali lapokban a „liberális” jelző – amit rá és társaira aggatnak – szitokszó. Majd rátért arra, hogy a magyar kormány nem konzervatív, mint állítja, ugyanis az a kormány, amelyik forradalomra – a fülkék forradalmára – hivatkozik, nem lehet az. – Az Orbán-kormány az elmúlt húsz évet kriminalizálja, és nyakló nélküli kampányt folytat volt kormányok és annak tagjai ellen. Ez veszélyes – jelentette ki.
Orbán Viktor azzal kezdte a hatalmi ágak szétválasztását, magyarázta, hogy egy bábot, Schmitt Pált nevezett ki államelnöknek, aki ráadásul szolga. Orbán a végkielégítésekre kirótt 98 százalékos adóval folytatta. Legalább kilenc alkalommal változtatta meg az alkotmányt, majd pedig államosította a magánnyugdíjpénztárakat, sorolta a miniszterelnök „bűnlajstromát” Heller Ágnes.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready