Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:15 Vádat emeltek terrorizmus miatt Evo Morales volt bolíviai elnök ellen07:58 Egy kis nyelvtörő reggelre: Kvon Dzsong Gun: Kim Dzsong Un nem tárgyal, Mun Dzse In félreértette Csö Szon Huit07:44 MN: a Magyar Honvédségé lesznek Európa legmodernebb harckocsijai07:31 Rózsaszín havat vizsgálnak a tudósok az Alpokban06:56 Eltávolítják a hongkongi iskolákból az új nemzetbiztonsági törvénnyel ellentétes tartalmú könyveket23:02 Arizonában meghaladta a százezret a fertőzöttek száma, Miamiban bezárták az éttermeket22:51 Továbbra is hülyének néznek mindenkit: "a menedékkérők be akarják fogadni az európai értékeket"22:15 Nőtt Ausztria lakossága, főleg a bevándorlás következtében21:50 Kár, hogy nem áll módunkban Csenyétére költöztetni egy hónapra az Európa Tanács rasszizmusellenes bizottságának tagjait21:14 Néger "szabadságharcos" szobrát is ledöntötték Amerikában21:01 Több mint 2 milliárd dollárnyi környezeti kárt okozott a norilszki olajömlés20:43 Hatvannyolc évesen meghaltak a világ leghosszabb életű összenőtt ikrei20:28 Tapsolhatnak a megszállók: összeomlott a Bay-kastély Ördögkúton 20:15 Drasztikus korlátozásokat vezetnek be Izraelben a járvány megfékezésére19:47 Egyre több a fertőzött a fiatalabb korosztályokban Tokióban
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek, Videók ::

Gondolatok a népesedési kerekasztal konferenciájáról

Reklám

November 11-én lezajlott egy konferencia a Népesedési Kerekasztal alapításának 5. évfordulója alkalmából a központi Statisztikai Hivatal székházában. A színvonalas rendezvényen felszólalt több neves szakértő, valamint kormánytag is, például Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, de meghallgathattuk a KSH elnökét, a Magyar Nemzeti Bank képviselőjét és a Nyugdíjintézet elnökét is. A Dr. Kopp Mária által létrehozott Népesedési Kerekasztal már eddig is számos, nagyon hasznos és jó javaslatot fogalmazott meg, melyekből sok minden meg is valósult. De mindez sajnos nem elég.
Végighallgatva az előadókat, megbizonyosodhattunk afelől, hogy a magyar nép tragikus népességfogyásáról elegendő információ áll a jogalkotók és szakemberek rendelkezésére, a téma körbe van járva. Nagyon sok érdekes információkat hallhattunk, grafikonok szemléltették különböző aspektusokból a helyzetet és a lehetséges jövőt.
Abban mindenki egyetértett, hogy a magyar népesség vészes fogyása óriási probléma mind eszmei, mind gazdasági szempontból. A helyzet olyannyira tragikus, hogy ki kell mondanunk: 15-20 éven belül, amikor a most még nagyszámú dolgozó, kereső generáció nyugdíjba megy, apokaliptikus viszonyok várhatók. És ennek mi leszünk az elszenvedői, nem más.
Nemcsak feleannyi gyerek születik, mint kéne, hanem elvándorolnak Nyugat-Európába azok a generációk is, akik potenciális szülők lehetnének a jövőben. Emellett özönlenek be az országba az illegális bevándorlók Szíriából, Nigériából és egyéb helyekről, akik közül sokan itt is maradnak, ne legyenek illúzióink. Ezt egy végletekig kizsigerelt és vészesen fogyó nemzet nem fogja tudni túlélni.
A nyugati nagyvárosokban már ma is százezres és milliós muszlim közösségek élnek párhuzamos társadalmakban - a többségi társadalmak kultúrájával, szokásaival és elvárásaival gyakran a legellenségesebb módon szembenállva. A magas születési rátájuk következtében a 2050-es évekre a legtöbb városban már többséget alkotnak majd az elöregedő és zsugorodó létszámú európai gyökerű lakossághoz képest. Ránk is valami hasonló vár.
Ki kell mondanunk, hogy az Európai Unióba való belépésünkkel a halálos ítéletünket írták alá vezetőink. A nyugat-európai országok saját, szintén fogyó népességüket ebből a régióból óhajtják pótolni. Azonnal tennünk kell valamit, különben Magyarországnak csak évei vannak hátra.
Tudom, ez hihetetlenül hangzik, de így van. Alább Magyarország korfája 1960-ban:
Zoom
És 2005-ben:
Zoom
Ez a nemzethalál víziója!
Nem várhatunk, bátran ki kell mondanunk az igazságot, nincs értelme a politikai korrektségnek.
1. A magyarországi cigányok 3-4-szer jobban szaporodnak, mint a magyarok. Falvak százai, egész megyék esnek el és válnak cigány többségűvé. Ez brutális etnikai átrendeződést jelent a magyarság rovására. Életterünk rohamosan csökken. Ezért hangosan és bátran fel kell lépnünk a magyar nép megmaradása érdekében, és minden lehetséges kormányzati és egyéb eszközzel támogatni kell a gyermekvállalást.
2. Meg kell állítani a kivándorlást, és haza kell hoznunk a véreinket. Ki kell lépnünk az Európai Unióból.
3. Nem engedhetünk be Magyarország területére több idegen bevándorlót.
4. Össze kell fognunk a nyugat-európai őslakossággal az európai ember (europid) megmaradása érdekében.
5. Több gyermeket kell vállalnunk, Orbán Viktort idézve: „mindenki hozzon magával még egy embert”!
6. Át kell gondolnunk az abortusztörvényt.
Emberi rasszok márpedig a tudomány szerint is léteznek, és ha értékesnek és védendőnek tartjuk, mondjuk a különböző lepkefajtákat, akkor értékesek és védendőek vagyunk mi is, magyarok.
Budaházy Edda
edda@szkitabolt.hu
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready