Olvasónk írja:
A mai napon (azaz tegnap - a szerk.) Pécs sétálóutcájában lettem figyelmes egy afrikai néger és egy idősebb pocakos cigány ember kooperálására.
A bevándorló most már hetek óta a belvárosban kéreget. Fekete-afrikai, könnycsepp-tetoválás a bal szeme alatt, feltűnő piros Nike cipő, és a cigányok adtak a nyakába egy hosszú fehér rózsafüzért kereszttel.
Zoom
A párbeszédből csak annyit hallottam,hogy a fekete valamit angolul mondott, amikor odament a cigányhoz, az meg elvet legalább egy ezrest (mivel össze volt hajtva, amikor elvette tőle, csak a felső ezrest láttam), és mondta neki hogy : " Tovább-tovább, aztán ügyesen!"
Majd elváltak és mindenki ment a dolgára.
A bevándorló a sétálóutca közepén mindjárt le is szólított két fiatal lányt angolul, hogy szegény bevándorló... stb, stb.
Aki találkozik ezzel a bevándorlóval Pécsen, az jobb ha tudja, a pénz a cigányok zsebébe megy.
Pécs a kultúra fővárosa. Köszi, Páva. Az.
Frissítés: Másik olvasónk emlékeztet rá: a könnycsepp a gyilkosok jele
Szeretném kiegészíteni cikküket egy dologgal. Egy Amerikában élő barátomtól tudom, de azóta többen is megerősítették. A tetovált könnycsepp jelentése: gyilkoltam - írja olvasónk.
Értesülése helytálló, a bal szem alatti könnycsepp eredetileg valóban az elkövetett gyilkosságra zutaló börtöntetoválás volt. Manapság azonban sok egyéb bolondéria mellett ezt a jelet is szívesen öltik magukra a kevésbé nagy formátumú börtöntöltelékek és egyéb agyhalottak is. Tehát nem jelent semmi biztosat. Épeszű ember bizalmát viszont egy cigányokkal közösködő migránsban semmiképp nem növeli.
(Kuruc.info)