2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:41 A jobbikosok még azzal sincsenek tisztában, támogatják-e Karácsonyt egyáltalán08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek, Friss hírek ::

Olvasó: "Magyarország helye az amerikai-globalista világbirodalomban " - frissítve

Reklám

Úgy van ez most is, mint a rómaiak idején. Akkoriban is az elfoglalt és leigázott népeknek más és más sors jutott osztályrészül. Némelyek megkapták a római polgárjogot, mások ennek egy részét, és olyanok is akadtak, akiknek semmi sem jutott. Róma az oszd meg és uralkodj módszerét alkalmazta az elnyomott népekkel szemben. Nos, hasonló a helyzet ma is a cionista-amerikai világbirodalomban.

Vannak országok, amelyek viszonylag jó helyzetben vannak, mások morzsákkal kénytelenek beérni. És akadnak teljesen jogfosztott, mi több, elmúlásra ítélt népek is. Ezek közé tartozik a magyar.
Ha kaptunk volna egy elfogadható, tisztességes ajánlatot a Birodalomtól - mint ahogy annak idején kaptunk a Habsburgoktól - akkor még támogatni is lehetne ezt a golbális világrendet. Ha szuverenitásunk egy részének feladásáért cserébe biztosították volna a magyarság felvirágzását vagy legalább az életben maradását. Akkor lehetne szeretni Amerikát /és a zsidókat/.  Akkor mi is mondhatnánk, maradjon minden így, ahogy van, mintsem hogy káoszba fulladjon a világ. Akkor lehetne érvelni azzal, hogy inkább az amcsik és a zsidók uralkodjanak rajtunk, mint az oroszok vagy a kínaiak. Akkor még be is dõlhetnénk az iszlám fenyegetés meséjének.

Csakhogy hazánk ebben a globális világbirodalomban egy teljesen jogfosztott gyarmat. Betelepítésre kijelölt terület. A bennszülöttek útban vannak, a gyarmatosítók pedig a világbirodalom urai, akiknek egy része a forrongó Palesztina helyett itt kíván berendezkedni. Magyarország népének, amíg még létezik, ezért a rabszolgasors az osztályrésze az "új világrendben". Ha életben akarunk maradni, nincs más lehetõségünk, mint az ellenállás. Helyzetünk nem reménytelen. A világbirodalom számos provinciája forrong: Latin-Amerikában fellázadt Venezuela, és néhény más ország, ha óvatosan is, de követni szeretné a példáját. A két nemrég elfoglalt "tartomány" - Irak és Afganisztán - nem hajlandó megadni magát. A palesztinok, akiknek ugyanolyan sorsot szánnak, mint nekünk, szintén az ellenállás útját választották. . És pillanatnyilag úgy tûnik, a pakisztáni provincia ura sem képes kordában tartani a lázongó népét. És a határokon túl is erõsödnek a Birodalom riválisai: Oroszország, Kína és India. Igaz, nem mernek még nyíltan újjat húzni Amerikával, de már a saját útjukat járják.

A magyar ellenállási mozgalom szövetségesei a Világbirodalom ellen harcoló erõk. Jobb-és baloldal itt már nem számít. Viszont jól látszik, hogy az ellenállás nélkülözhetetlen feltétele ugyan a nacionalizmus, ám önmagában nem elegendõ. Kell még mellé valamilyen más ideológia is. Latin-Amerikában az ellenállás eszméje az újra felfedezett szocializmus, a Közel-Keleten, Afrika egyes vidékein /Szomáliában, Szudánban/ illetve Délkelet-Ázsiában pedig az iszlám. Viszont mi bajban vagyunk, mert a békés magyar ellenállás ideológiája a történelmi elõzmények miatt aligha lehet a szocializmus eszméje. Szép is lenne, ha a kereszténységben lenne annyi erõ, hogy a függetlenségi harc mozgósító erejévé válna. Ha ez a megtörténne, megmenekülne a teljes pusztulástól. Akkor a kereszténység ismét a történelem formáló ereje lehetne. Csodálatos feltámadás lenne. Bárcsak megérnénk! A keresztény egyházak teljes szétesését látva erre azonban sajnos szinte semmi esély. Kedves magyar honfitársaim, nem lenne érdemes esetleg tanulmányozni a Koránt?

Ui.: Jó, ez utóbbi megjegjegyzést talán túlzásnak tûnhet, de kedves magyar testvérem, tedd szívedre a kezedet és mondd meg õszintén: amikor Kinga Gömczova, majd késõbb Szekeres elvtárs és Gyilkos Ágnes - a férjével - Afganisztánba tette be a lábát, nem szurkoltál-e a muszlim szabadságharcosoknak úgy, mint soha azelõtt?

Perge Ottó

Tisztelt Perge Úr!

Mélyen egyetértek levelének elsõ felével, de a megoldás tekintetében van egy kis aggályom. A magyarságnak nem kell kitalálni új vallási szervezõdési pontokat. Amit Ön mai keresztény egyházaknak nevez azok egészen pontosan zsidó-keresztény egyházak. (Aki ezt nem hiszi az hallgasson meg egy szentmisét pl. egy Római Katolikus templomban. Nincs papi prédikáció ószövetség nélkül! Ne dõljünk be annak az ideológiai csúsztatásnak, hogy az ószövetség az újszövetség alapja, mivel a kettõ homlokegyenesen ellentéte egymásnak.)

Egy szó mint száz a magyarság felemelkedése csak õsi szkíta kereszténységhez való visszatérés útján lehetséges. Ennek a szellemi megtestesítõje a Szent Korona.

Ajánlom mindenkinek õsi magyar mitológiánk tanulmányozását, mielõtt meggondolatlan (bár jószándékú) ötletekkel állna elõ!

Akinek szeme van lásson, akinek füle van halljon...

Adjon az Isten! Szebb jövõt!

Szemfüles
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready