Úgy van ez most is, mint a rómaiak idején. Akkoriban is az elfoglalt és leigázott népeknek más és más sors jutott osztályrészül. Némelyek megkapták a római polgárjogot, mások ennek egy részét, és olyanok is akadtak, akiknek semmi sem jutott. Róma az oszd meg és uralkodj módszerét alkalmazta az elnyomott népekkel szemben. Nos, hasonló a helyzet ma is a cionista-amerikai világbirodalomban.

Vannak országok, amelyek viszonylag jó helyzetben vannak, mások morzsákkal kénytelenek beérni. És akadnak teljesen jogfosztott, mi több, elmúlásra ítélt népek is. Ezek közé tartozik a magyar.
Ha kaptunk volna egy elfogadható, tisztességes ajánlatot a Birodalomtól - mint ahogy annak idején kaptunk a Habsburgoktól - akkor még támogatni is lehetne ezt a golbális világrendet. Ha szuverenitásunk egy részének feladásáért cserébe biztosították volna a magyarság felvirágzását vagy legalább az életben maradását. Akkor lehetne szeretni Amerikát /és a zsidókat/.  Akkor mi is mondhatnánk, maradjon minden így, ahogy van, mintsem hogy káoszba fulladjon a világ. Akkor lehetne érvelni azzal, hogy inkább az amcsik és a zsidók uralkodjanak rajtunk, mint az oroszok vagy a kínaiak. Akkor még be is dőlhetnénk az iszlám fenyegetés meséjének.

Csakhogy hazánk ebben a globális világbirodalomban egy teljesen jogfosztott gyarmat. Betelepítésre kijelölt terület. A bennszülöttek útban vannak, a gyarmatosítók pedig a világbirodalom urai, akiknek egy része a forrongó Palesztina helyett itt kíván berendezkedni. Magyarország népének, amíg még létezik, ezért a rabszolgasors az osztályrésze az "új világrendben". Ha életben akarunk maradni, nincs más lehetőségünk, mint az ellenállás. Helyzetünk nem reménytelen. A világbirodalom számos provinciája forrong: Latin-Amerikában fellázadt Venezuela, és néhény más ország, ha óvatosan is, de követni szeretné a példáját. A két nemrég elfoglalt "tartomány" - Irak és Afganisztán - nem hajlandó megadni magát. A palesztinok, akiknek ugyanolyan sorsot szánnak, mint nekünk, szintén az ellenállás útját választották. . És pillanatnyilag úgy tûnik, a pakisztáni provincia ura sem képes kordában tartani a lázongó népét. És a határokon túl is erősödnek a Birodalom riválisai: Oroszország, Kína és India. Igaz, nem mernek még nyíltan újjat húzni Amerikával, de már a saját útjukat járják.

A magyar ellenállási mozgalom szövetségesei a Világbirodalom ellen harcoló erők. Jobb-és baloldal itt már nem számít. Viszont jól látszik, hogy az ellenállás nélkülözhetetlen feltétele ugyan a nacionalizmus, ám önmagában nem elegendő. Kell még mellé valamilyen más ideológia is. Latin-Amerikában az ellenállás eszméje az újra felfedezett szocializmus, a Közel-Keleten, Afrika egyes vidékein /Szomáliában, Szudánban/ illetve Délkelet-Ázsiában pedig az iszlám. Viszont mi bajban vagyunk, mert a békés magyar ellenállás ideológiája a történelmi előzmények miatt aligha lehet a szocializmus eszméje. Szép is lenne, ha a kereszténységben lenne annyi erő, hogy a függetlenségi harc mozgósító erejévé válna. Ha ez a megtörténne, megmenekülne a teljes pusztulástól. Akkor a kereszténység ismét a történelem formáló ereje lehetne. Csodálatos feltámadás lenne. Bárcsak megérnénk! A keresztény egyházak teljes szétesését látva erre azonban sajnos szinte semmi esély. Kedves magyar honfitársaim, nem lenne érdemes esetleg tanulmányozni a Koránt?

Ui.: Jó, ez utóbbi megjegjegyzést talán túlzásnak tûnhet, de kedves magyar testvérem, tedd szívedre a kezedet és mondd meg őszintén: amikor Kinga Gömczova, majd később Szekeres elvtárs és Gyilkos Ágnes - a férjével - Afganisztánba tette be a lábát, nem szurkoltál-e a muszlim szabadságharcosoknak úgy, mint soha azelőtt?

Perge Ottó

Tisztelt Perge Úr!

Mélyen egyetértek levelének első felével, de a megoldás tekintetében van egy kis aggályom. A magyarságnak nem kell kitalálni új vallási szerveződési pontokat. Amit Ön mai keresztény egyházaknak nevez azok egészen pontosan zsidó-keresztény egyházak. (Aki ezt nem hiszi az hallgasson meg egy szentmisét pl. egy Római Katolikus templomban. Nincs papi prédikáció ószövetség nélkül! Ne dőljünk be annak az ideológiai csúsztatásnak, hogy az ószövetség az újszövetség alapja, mivel a kettő homlokegyenesen ellentéte egymásnak.)

Egy szó mint száz a magyarság felemelkedése csak ősi szkíta kereszténységhez való visszatérés útján lehetséges. Ennek a szellemi megtestesítője a Szent Korona.

Ajánlom mindenkinek ősi magyar mitológiánk tanulmányozását, mielőtt meggondolatlan (bár jószándékú) ötletekkel állna elő!

Akinek szeme van lásson, akinek füle van halljon...

Adjon az Isten! Szebb jövőt!

Szemfüles