Miért nem jelzi a zsidó kézben lévő média a bűnözők cigány származását?

1. A szinte 100%-ban zsidó kézben lévő médiának, azaz a zsidóknak nem érdeke bárkinek a származását megemlíteni. Még a végén a zsidó származás említése is gyakorlattá válna, ez pedig csak a legrosszabb álmaikban szokott előfordulni. Nem véletlenül magyarították át az előző évszázadban a személyneveiket és ugyanez az oka annak, hogy nem alakítottak kisebbségi önkormányzatot sem.

2. A cigányok és a zsidók együtt élősködnek a magyar nemzeten, tisztelet a pár százalékot kitevő kivételnek. A cigányok a bűncselekményeikkel és az ország teherbíróképességéhez képest hatalmas segélyezési rendszerükkel gyengítik a magyarságot, nem kis mértékben.
A zsidók ennél kifinomultabban károsítanak meg minket. Kisajátítva az ország irányítását, minden területen - gazdasági, politikai, kulturális, környzetvédelmi... - gyakorlatilag elveszik az adóforintjainkat és azt szabadon ellopják, amit nem lopnak el, annak felhasználását pedig ők irányítják, így kerül az el nem lopott pénz is a zsidókhoz. A környező országokhoz képest dupla túladóztatás igazi oka és célja ez.
Innentől azonban a zsidóknak érdeke a magyarságot minél gyengébb és védekezésképtelen állapotban tartani. Ebben a cigánybűnözés segíti őket.

3. A fentiek fényében érthetővé válik nemcsak az erőszakos bűnözők cigány származásának elhallgatása, hanem például olyan sötét alakok óriási médiatámogatása, mint Győzike, vagy Pákó.

Még egy fontos dolgot szeretnék megjegyezni, amely szintén választ adhat sok kérdésre, ez pedig a MÉDIA ÓRIÁSI FONTOSSÁGA. Bizonyos területek csak a médiában tudnak kibontakozni, ilyen a politika. Sajnos azért is ilyen a politika elitünk, mert ilyen a médiánk, amelynek - illetve a mögötte állóknak - érdeke ezeket az emebereket az ország élén tartani. Amíg nem lesz normális, magyar médiánk, addig nem lesz normális, magyar politikai elitünk sem.
Sok sikert a kuruc.info-nak, mely eddig a legsikeresebben törte meg a zsidó média abszolút uralmát Magyarországon!

F.B.