Daróczi Dávid (félzsidó-félcigány, szakkifejezéssel: zsici. "Gyönyörű" génkoktél - a szerk.) kormányszóvivő apja a nemi szervét akarta mutogatni a Magyar Gárda perén!

2008. március 12-én érdeklődőként vettem részt a Magyar Gárda perén. Sikerült idejében a tárgyalóteremhez jutnom, ott várakoztam. Megkezdődött a beengedés, előbb a sajtó és a hallgatóság. Tárgyalás előtt nem sokkal érkezett meg nagy hanggal Kolompár Orbán és csürhéje. Szabályszerűen átverekedték magukat a tömegen, több ember lábán taposva, gombokat leszakítva. Közben egy biztonsági őr a tárgyalóteremből kiszólt, hogy már senki nem mehet be, a terem megtelt.
Kolompár ordított, hogy "neki joga van a bemenetelhez, ez rasszizmus, ez kirekesztés." Többször elismételték a gárdisták és mi civilek is, hogy értse meg, senki nem mehet már be. Nézze meg, a gárdások mint fő érintettek sem jutottak be.
Mi, akik korán érkeztünk, megbeszéltük, hogy nem megyünk be, lemondunk a Gárda javára a helyünkről. Így is lett, ezt mindenki tudomásul vette és elfogadta. Féreg Kolompár meg felállt a folyosó padjára, mint egy dúvad, őrjöngve ordibált, szidalmazva a Gárdát.
Felháborító és undorító, hogy a HírTv azt közölte le a híradásban, hogy a gárdisták és a Kolompár Orbánék összeverekedtek, naná, hogy a komcsi és liberális pribékmédiumok ezt követték.
NEM VOLT VEREKEDÉS.

Lökdösődés volt, de ez abból fakadt, hogy Kolompár mindenáron be akart jutni, nem nézve senkit és semmit. (Ezt bizonyítja magának a HírTV-nek az itt megtekinthető videója - abszurd módon éppen a hazug címével ellentétben - a szerk.)

A rendőrök és a bíróságon szolgálatot teljesítő biztonságiak nem igazán voltak urai a helyzetnek, a gárdisták sorfalat álltak, hogy megakadályozzak az indulatok elszabadulását, mert bizony a média képviseletének egy bizonyos része sem tudott viselkedni.

Elkezdődött a tárgyalás, Kolompárékat a rendőrök elkísérték a tárgyaló elől. Egyszer csak halljuk és látjuk, hogy a folyóson fekete, nagy karimájú kalapban ordibál egy oláhcigány, hangosan szidalmazza a "fehéreket", egy hölgynek "házassági ajánlatot" is téve randalírozik, mindezt a rendőrök sorfala előtt.

Kiderült, a kormányszóvivő Daróczi Dávid jó édesapja az!

Egy hölgy éppen a kávéautomata géphez tartott, ( Kolompárra és csordájára ott "vigyáztak " a rebiszesek), amikor a Daróczi papa beszólt neki valamit. A hölgyet se kellett félteni, visszaszólt neki, vitába keveredtek, az öreg Daróczi azt kiabálta,"ti fehérek lopjátok szét az országot, ti csak csalni tudtok".
A hölgy "megköszönte" nekik "Olaszliszkát", meg az eddigi nyakelvágásokat, lopásokat és félelemben tartást. Ezt követően viccesen megjegyezte, hogy cigánypecsenyét kellene belőlük csinálni, s ha máskor bírósági tárgyalásra jön, akkor ne fogyasszon alkoholt.

Erre Daróczi papa fogta magát, lehúzta a sliccét, és ki akarta venni a nemi szervét, azt ordítva közben: "nesze, itt a cigánypecsenye!"

A rebiszesek csak röhögtek, egy civil ugrott oda, hogy mit képzel, vegye már észre magát. Ezt a kis műsort kb. 20 rebiszes látta, hallotta, a civilek számát már nem is említve...(Az öregnek valóban erős piaszaga volt, nem volt részeg, de a szag terjengett a folyóson). Kolompár rezzenéstelen arccal nézte, hogy alázza magát ez a vén ótvaros cigány Daróczi. Közben elterjedt az emberek közt, hogy a kormányszóvivő apja ez a primitív állat.

Felfoghatatlan, hogy egy ilyen utolsó, koszos oláhcigány fia ma Magyarország kormányszóvivője!

A gárdisták előtt le a kalappal, végig fegyelmezetten uralták és kezelték a helyzetet, nem sikerült a Kolompár-Daróczi csürhe provokációs terve.

Hajrá Magyar Gárda, veletek vagyunk!

T. Levente