A Polgári Magyarországért Alapítvány új elnöke, Kavecsánszki Ádám 28 éves. Az ő feladata lesz a konzervatív, jobboldali fiatalokkal kiépítendő jobb kapcsolatok kialakítása.
Fontosnak tartotta kiemelni, hogy már őket erősíti Rácz Zsófia, Illés Boglárka, Párkányi Eszter, Deák Dániel és Kereki Gergő, akik a „közös értékeink mentén dolgozó, tehetséges és cselekvő fiatalok.”
Rácz Zsófia a rossz hírű, cionista Hit Gyülekezetében kezdett, majd helyettes államtitkárrá nevezték ki, de mivel nem volt diplomája, a kedvéért törvényt módosítottak a kormánypártok. Azóta nem sokat tudunk róla, de valószínűleg mindenki jobban jár így. Valamilyen rejtélyes okból nagy szükség van Zsófiára, aki saját bevallása szerint tolmácsolni fog - magyarról magyarra - a fiatalok és a kormánypártok tagjai között… Merthogy az utóbbiak nem értik az előbbiek nyelvét.
A többiek tevékenységét is nehéz higgadtan értékelni, hacsak a propagandaszövegek rendszeres felmondását nem tekintjük értékes tevékenységnek. Deák Dánielről egyébként az a hír járja, hogy ő a homoszexuális és zsidó származására rendkívül büszke Ungár Péter geodéta, LMP-s országgyűlési képviselő szeretője, társa vagy barátja. Ungár anyukája pedig nem más, mint Orbán Viktor fő ideológusa, Schmidt Mária.
Ha ez igaz, akkor nyilvánvalóan Deák Dániel a jövő embere!
Kárpáti Zoltán