2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:54 Lakatos Raul nem öregszik - és lassan öregezik10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"20:55 Egész jól konzervál a hat év alatt négy "haláltábor": 106 évesen hunyt el a "holokauszt" legidősebb "osztrák" túlélője
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Olvasó: A liberalizmus szétrombolta a közoktatást

Reklám

Szeretném világossá tenni: a tanárverések csak a jéghegy csúcsát jelentik. Az iskolákban elborzasztó fegyelmi állapotok uralkodnak, a pedagógusok képtelenek rendet tartani. Jó lenne továbbá, ha mindenki megértené már: az iskolai anarchia és felfordulás a liberalizmus következménye. A liberalizmusé, amely az élet három kulcsfontosságú területén is teljes káoszt eredményezett.

Az iskolákban lerombolta a tanári tekintélyt, és a "tanulói jogok"  mértéktelen túlhangsúlyozásával  ellehetetlenítette az oktatást. Aztán az igazságszolgáltatást is tönkretette, mert a bűnözők érdekeit védelmezi a becsületes, törvénytisztelő emberek kárára. És végezetül a liberalizmus a felelős a családi kapcsolatok teljes szétzilálásáért.

Úgyhogy Hiller haver jobb, ha hallgat. Ő nem felelős talán a liberalizmus hazai pusztítása miatt? Nem a liberálisokkal együtt kormányoz? Nem a liberalizmust terjeszti a médiájuk? Felemelte ő a szavát valaha is a liberalizmus ellen? És most, hogy néhány tanárverési eset nyilvánosságra került, ennek a szerencsétlennek semmi más ötlete nincs, mint hogy összehív egy bizottságot. Te okostojás, te! Hát miért nem évekkel ezelőtt hívtad össze azt a bizottságot?  Hát nem tudtad, te nagyokos, hogy mi folyik az iskolákban? Jó, jó, te sose tanítottál se középiskolában, se általános iskolában. De hát csak beszélgetsz néha a közoktatásban dolgozó tanárokkal, ha már egyszer miniszter lettél, vagy nem? De akkor mi a fenét csinálsz?

Eszembe jut most, hogy amikor Mikola István  a 2006-os választásokon valami megjegyzést tett az "iskolai körmösről", az egész szemét média, meg az MSZP-SZDSZ rászállt. Pedig ő akkor is csak szerette volna ráirányítani a figyelmet a tragikus iskolai fegyelmi állapotokra. A médiát egyébként is súlyos felelősség terheli, mert hülye műsoraikkal a gyerekeket megvadítják. Ott, ahol Győzike a példakép, miért csodálkozunk, ha a diákok vadak, erőszakosak, és csak a pénz érdekli őket?

És kik voltak azok a pártok és politikusok, akik nem akarták sem a hittan, sem az erkölcstan tantárgy bevezetését az iskolai oktatásba? Hiller haver miért nem akkor hívta össze a bizottságát? De a tanároknak is fel kell hagyniuk a talpnyalással, lapítással, ideje sarkukra állniuk, és fellépniük a nemzetgyilkos liberalizmus és hazai szekértolóik, mindenekelőtt az ifjúság félrenevelésében és megrontásában élen járó médiumok ellen. 

P.O.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready