2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Olvasó: A liberalizmus szétrombolta a közoktatást

Reklám

Szeretném világossá tenni: a tanárverések csak a jéghegy csúcsát jelentik. Az iskolákban elborzasztó fegyelmi állapotok uralkodnak, a pedagógusok képtelenek rendet tartani. Jó lenne továbbá, ha mindenki megértené már: az iskolai anarchia és felfordulás a liberalizmus következménye. A liberalizmusé, amely az élet három kulcsfontosságú területén is teljes káoszt eredményezett.

Az iskolákban lerombolta a tanári tekintélyt, és a "tanulói jogok"  mértéktelen túlhangsúlyozásával  ellehetetlenítette az oktatást. Aztán az igazságszolgáltatást is tönkretette, mert a bűnözők érdekeit védelmezi a becsületes, törvénytisztelő emberek kárára. És végezetül a liberalizmus a felelős a családi kapcsolatok teljes szétzilálásáért.

Úgyhogy Hiller haver jobb, ha hallgat. Ő nem felelős talán a liberalizmus hazai pusztítása miatt? Nem a liberálisokkal együtt kormányoz? Nem a liberalizmust terjeszti a médiájuk? Felemelte ő a szavát valaha is a liberalizmus ellen? És most, hogy néhány tanárverési eset nyilvánosságra került, ennek a szerencsétlennek semmi más ötlete nincs, mint hogy összehív egy bizottságot. Te okostojás, te! Hát miért nem évekkel ezelőtt hívtad össze azt a bizottságot?  Hát nem tudtad, te nagyokos, hogy mi folyik az iskolákban? Jó, jó, te sose tanítottál se középiskolában, se általános iskolában. De hát csak beszélgetsz néha a közoktatásban dolgozó tanárokkal, ha már egyszer miniszter lettél, vagy nem? De akkor mi a fenét csinálsz?

Eszembe jut most, hogy amikor Mikola István  a 2006-os választásokon valami megjegyzést tett az "iskolai körmösről", az egész szemét média, meg az MSZP-SZDSZ rászállt. Pedig ő akkor is csak szerette volna ráirányítani a figyelmet a tragikus iskolai fegyelmi állapotokra. A médiát egyébként is súlyos felelősség terheli, mert hülye műsoraikkal a gyerekeket megvadítják. Ott, ahol Győzike a példakép, miért csodálkozunk, ha a diákok vadak, erőszakosak, és csak a pénz érdekli őket?

És kik voltak azok a pártok és politikusok, akik nem akarták sem a hittan, sem az erkölcstan tantárgy bevezetését az iskolai oktatásba? Hiller haver miért nem akkor hívta össze a bizottságát? De a tanároknak is fel kell hagyniuk a talpnyalással, lapítással, ideje sarkukra állniuk, és fellépniük a nemzetgyilkos liberalizmus és hazai szekértolóik, mindenekelőtt az ifjúság félrenevelésében és megrontásában élen járó médiumok ellen. 

P.O.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready