2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella, Ildikó napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:37 Sokan utaznak mostanában Csernobilba10:09 Eke Uzoma a legújabb magyar09:41 Az Egyesült Államok katonákat küld Szaúd-Arábiába09:13 Ezt a két szőke kólát bankkártyalopás miatt keresik a győri nyomozók08:54 Tele vannak a magyarországi gáztárolók08:41 Újabb amerikai légi csapás Líbiában08:22 Ma rendezik meg a Színházak Éjszakáját08:06 Harmincnyolc bevagonírozottat szabadított fel a rendőrség Kelebiánál07:51 György Konrád a Berlini Művészeti Akadémiának adta irodalmi hagyatékát07:33 Súlyos probléma: újra felmérik a magyarok táplálkozási szokásait06:56 Krónikus fülgyulladás okozhatta a Neander-völgyi ember kihalását21:57 A Hezbollah vezetője figyelmeztette Szaúd-Arábiát 21:29 A kanadai "mintatársadalom"20:55 Egész jól konzervál a hat év alatt négy "haláltábor": 106 évesen hunyt el a "holokauszt" legidősebb "osztrák" túlélője20:23 A saját városában nulla százalékos támogatottsággal rendelkező New York-i polgármester már nem lesz elnökjelölt
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Köszönőlevél a nácizóknak + olvasó

Reklám

Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden zsidó, komcsi, balliberális és fideszes politikusnak és újságírónak. Hálás vagyok nekik, mivel azzal, hogy úton-útfélen náciznak, nyilasoznak, fasisztáznak és antiszemitáznak, a következőket érték el nálam.
1. Tökéletesen elvették ezeknek a szavaknak az értelmét. Így ha hallom őket, nem kell fárasztanom magam a jelentésük megértésével. Kb. annyi az értelmük, hogy ők utálnak valakit.

2. De mivel alaposan megismertem az Önök nácizó kompániáját, arra gondoltam, ha Önök valakiket szidnak és utálnak, azok csakis jó emberek lehetnek. Ezért elkezdtem közelebbről megismerkedni a nácinak, nyilasnak, fasisztának, antiszemitának nevezett emberekkel. Rengeteg kiváló, hazáját szerető, önzetlen, bátor, gondolkodó honfitársammal ismerkedtem meg. Köszönet érte!

3. Végezetül az is eszembe jutott, hogy az Önök szitokszavai eredetileg csakis valami jót kellett hogy jelentsenek. Így tanulmányozni kezdtem a nácizmus, a fasizmus, a nyilas mozgalom és az antifasizmus történetét. Rengeteg elhallgatott igazságra jöttem rá, és megismertem a valóságos történelmet. Amiről az iskolában nem esett szó. Köszönet érte.
További eredményes és lankadatlan nácizást kívánva, maradok tisztelettel.
P.O.

Egy idevonatkozó latin közmondás:

A malis vituperari laus est. (A gonoszok gyalázkodása dicséretnek számít.)
(Olvasó)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready