2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben18:24 "Szájzártörvény" ellen tiltakozott a ballib ellenzék - de persze nem a holocáfolást tiltó jogszabállyal van bajuk
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Köszönőlevél a nácizóknak + olvasó

Reklám

Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden zsidó, komcsi, balliberális és fideszes politikusnak és újságírónak. Hálás vagyok nekik, mivel azzal, hogy úton-útfélen náciznak, nyilasoznak, fasisztáznak és antiszemitáznak, a következőket érték el nálam.
1. Tökéletesen elvették ezeknek a szavaknak az értelmét. Így ha hallom őket, nem kell fárasztanom magam a jelentésük megértésével. Kb. annyi az értelmük, hogy ők utálnak valakit.

2. De mivel alaposan megismertem az Önök nácizó kompániáját, arra gondoltam, ha Önök valakiket szidnak és utálnak, azok csakis jó emberek lehetnek. Ezért elkezdtem közelebbről megismerkedni a nácinak, nyilasnak, fasisztának, antiszemitának nevezett emberekkel. Rengeteg kiváló, hazáját szerető, önzetlen, bátor, gondolkodó honfitársammal ismerkedtem meg. Köszönet érte!

3. Végezetül az is eszembe jutott, hogy az Önök szitokszavai eredetileg csakis valami jót kellett hogy jelentsenek. Így tanulmányozni kezdtem a nácizmus, a fasizmus, a nyilas mozgalom és az antifasizmus történetét. Rengeteg elhallgatott igazságra jöttem rá, és megismertem a valóságos történelmet. Amiről az iskolában nem esett szó. Köszönet érte.
További eredményes és lankadatlan nácizást kívánva, maradok tisztelettel.
P.O.

Egy idevonatkozó latin közmondás:

A malis vituperari laus est. (A gonoszok gyalázkodása dicséretnek számít.)
(Olvasó)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready