Hogy ne legyünk egyoldalúak, az alábbi Blogin és olvasói megjegyzés mellett meg kell jegyezzük: Jobbik és elnöke is képes időnként hajmeresztő hülyeségeket produkálni, lásd csupán, amikor az ellenség hatására elhatárolódtak saját alelnökük, Bíber József egyik tudományosan alátámasztott, tényszerű, cigánybűnözős közleményétől, amelyben kifejtette: a cigány "kultúra" része a vérfertőzés. Ez tény, statisztikailag alátámasztott, egy pécsi tanulmány rögzítette, hogy Baranyában a vizsgált helyi cigánypopuláció mintegy 60%-a űzte, de ezen túl is bűnügyek sokasága tanúskodik róla. A szegedi afférról pedig: Vona nem a Bombagyár tagja, nem felelős értük, akárhol szerepel a műsorukban, a majálisról való kitiltásuk pedig felháborító. Vona sajnos már egyszer bizonyította, hogy ha nem is Kovács Dávid, sőt, sokkal különb tőle, polkorrektkedni és meghátrálni, a szavazóbázist aprítani olykor hajlamos. Teli nyelvvel dicsérte a Fideszt és Orbánt alig másfél-két éve, Bencsikkel bizniszelt, Bíbertől elhatárolódott stb.
Blogin Szegedről: A jobbikos srácok teljesen kibuktak rajta a pesti gárdaparancsnokkal egyetemben. Úgy tűnik, Vona lesz az új Orbán, vagy nem tudom. Ma fölvesszük újra, jobban, az megy ki. (Ez úgyis csak egyórás volt és stand-up comedy, mert Vonáék meg se mertek mukkanni, még a cigánykérdéssel kapcsolatban sem. Politikusok.)
Olvasó:  Én ott voltam a rendezvényen, és Vona a színpadon végig remegegő lábbal ült, a beszélgetés alatt csak a műsortervet olvasgatta, egyáltalán nem is szólt hozzá semmihez.. Vajon miért egy ilyen hülyét jelöltek ki elnöknek? De mondok még valamit. Nem érdekel, hogy felírták az adataimat, elmondom. Megkérdeztem, hogy elhozhatnék-e párezer szórólapot, de a szegedi Jobbik elnökének fontotsabb volt az, hogy sörözzön. Ezek után mit gondoljak a Jobbikról?
K. R.