Közeleg szeptember 6-a, a MÖM-nagygyűlés a Hősök terén, és az aljas módon, provokációból mellénk szervezett Gyurcsány-féle ellentüntetés! (Bővebben lásd alább - a szerk.)

Szombat, hétvége – úgy érzem, mindenkinek ideális időpont lehet ez. Ezért szeretnék egy üzenetet intézni minden szabad nemzetben gondolkodó honfitársamhoz, fiatalokhoz, idősekhez, nőkhöz, férfiakhoz egyaránt.

A 2006-os őszi események óta párszor megmutattuk, hogy igenis élünk, igenis ki tudunk és ki merünk állni saját igazunk mellett, csak sajnos míg mi egyre kevesebben, addig a kommunista hatalmat ízig-vérig védő rendőrség egyre több emberrel áll elénk harcunk során, és sajnos egyre korszerűbb technikával, amivel megnehezítik a dolgunkat.

Ezért kérek minden MAGYAR embert, akinek valamit is jelent ez az ország, akiben van még hazaszeretet, mindenki jöjjön el szeptember 6-án a Hősök terére, hogy mutassuk meg, mennyien vagyunk!! Mert sokkal többen kellene lennünk, mint amennyien az utóbbi 1-2 évben harcoltunk. Sokkal többen vagyunk!! Elég volt, hogy koncerteken, különböző nemzeti fesztiválokon több ezer ember képes megjelenni, míg akkor, mikor igazán lehetne is tenni valamit, amikor mindenki megmutathatná, hogy igen, ő képes, és akar is tenni Hazája szebb jövője érdekében, akkor sokan csak otthon a televízió képernyője előtt izgul értünk.

Ócska kifogások sok embertől, hogy nincs pénze, és vidékről ezért nem tud felutazni. Ez nem igaz!!! Ha van pénz kocsmára, ha van pénz koncertbelépőkre, akkor legyen elég pénz arra is, hogy együtt megmutassuk, mi nem csak ennyien vagyunk. Mert hiszem és tudom, hogy sokszorosan is többen lehetnénk!!

Ezért szeretnék kérni mindenkit, hogy szánjon rá egy napot, a felutazásra pedig pár ezer forintot, hogy lássák ezek a hazaáruló férgek, hogy ebben az országban ezentúl nem engedünk semmilyen nemzetellenes bűncselekményt büntetlenül hagyni!!

Mindenkinek meg kell találni a maga helyét!! Ha úgy érzed, hogy köztünk van a helyed, akkor mutasd meg, hogy tudsz cselekedni!! Elég volt a sok szájhősből!! Nem attól leszel MAGYAR, ha a címert felvarrod a ruhádra! Akkor leszel az, ha tiszta lelkiismerettel a tükörbe nézel és azt mondod: Igen, én megmutattam, hogy nem félek a hatalomtól, kész vagyok mindent megtenni ezért a Nemzetért!!

TALPRA, MAGYAR!!!!

Túri Csaba


Alább az eredeti felhívás
Betelt a pohár!

A Magyar Önvédelmi Mozgalom a mai napon bejelentette politikai nagygyűlését szeptember 6-ára, a budapesti Hősök terére.
Minden eddiginél nagyobb seregszemlére készülünk, most aztán tényleg végre minden magyarnak meg kell majd mozdulnia!

Várunk mindenkit, akinek elege van a szélsőséges, elmebeteg Gyurcsány Ferencből és kormányából, a hamvaiból feltámasztandó Demokratikus Chartából, a liberális jogvédőkből, a buzeránsokból és az idegenszívűekből!

Gyurcsány Ferenc meg is nevezte, kikre számít a jogosnak hazudott önvédelemben: melegekre, zsidókra, cigányokra.

Nem tűrhetjük, hogy a törpe kisebbség mondjon nemzetünk felett ítéletet!
A 18 éve hatalmon lévő pártok mindent elloptak és nyomorba döntötték országunkat! A politikai hatalom rátelepedett a rendőrségre, s elvették a többség reményét, szabadságát.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom minden bal- és jobboldali - egészséges! - heteroszexuális embert vár az összefogás jegyében a Hősök terére, akiknek elege van az országunkban uralkodó káoszból!

Várjuk Gyurcsánnyal és a politikai elittel szemben a cselekedni kész, igaz magyar önvédelem képviselőit szeptember 6-án!

Harcra fel, magyarok!

Magyar Önvédelmi Mozgalom

2008. július 7.


A felszólalókról: A Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetőin kívül ott lesz ifj. Hegedűs Lóránt, dr. Morvai Krisztina, Vona Gábor, Toroczkai László és Budaházy György.
A Magozott Cseresznye és a Romantikus Erőszak nemcsak a jó hangulatról fog gondoskodni, hanem arról is, hogy hangban se tudjon legyőzni minket a vörös szegfűs csapat.
(kucu.blogter.hu)


Gyurcsány chartás gyűlést hirdetett

Tisztességes magyarokat vár Gyurcsány a szeptember eleji magyar chartás gyűlésre – mondta a miniszterelnök az egyik kormányközeli napilapnak.
Elsősorban politikai választ igényel a szélsőjobb kérdése Magyarországon, ezt kell, hogy támogassa az igazságszolgáltatás és a rendvédelem – mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Népszavának adott interjújában.
„Kell, hogy legyen egy nagyon erős társadalmi norma, hogy ezt elítélem, hogy ezzel hajlandó vagyok politikai eszközökkel megküzdeni, és akkor ez átsugárzik a rendfenntartó erőkre és az igazságszolgáltatásra, mert megérzik és megértik a társadalom támogatását” – mondta Gyurcsány.
A szeptember 6-ra meghirdetett magyar chartás gyűléssel kapcsolatban a kormányfő kiemelte: nem pártokat hív a rendezvényre, hanem „tisztességes magyar demokraták, liberálisok, konzervatívok, szociáldemokraták” támogatását kéri.
Úgy vélte: annak van a legnagyobb esélye, hogy a kormány nemcsak kitölti az idejét, hanem a mögötte álló párt sikeres kampányt tud folytatni a mandátuma meghosszabbításáért.
(MTI - MNO)