Tisztelt Szerkesztőség!
Nem először írok az Önök portáljára. Rendszeresen olvasom, s ha néha túl keménynek is találom a hangvételét, de mégis sok tekintetben egyetértek a mondanivalójukkal.
Ma megdöbbenve nézem, hogy a Tarka Magyar (valóban marha) elnevezésű "tiltakozom a tiltakozás ellen" veretes dolgokért folyik a nyáladzás ebben a kicsiny hazában, s nem akarok hinni a szememnek, hogy állítólag Orbán Viktor is aláírja ezt a kapitális baromságot.
Ha ez igaz, tisztelt Kuruc.info, akkor én október 4-ét követően azonnal lemondok a Fidesz-tagságomról. Minél előbb szeretnék meggyőződni Orbán Viktor elnök úr álláspontjáról.
Ha ehhez adja a nevét, akkor nagyon nagy a baj. Nem látja, mi történik az országban? Miért a folytonos nyugtalanság, forrongás és fuldokló tűz? Azért, ami a parlamentben folyik, azért, hogy maffia vezeti az országot és idegen érzelműek gyötrik a magyar lelkeket. Bűnösök között hogyan lehet cinkos egy ötgyermekes családfő?
Vajon hozzájárul ehhez a kedves felesége is, hogy melegek, narkós gyülekezetek mindenféle képződményei mellett az ő párjának a neve is ott van? Nem akarom elhinni.
Molnár Gabriella hittanár-nevelő