Üdv, Kurucok!
Kíváncsi voltam az esetleges fejleményekre, ezért elővettem mazochista énem: tegnap is, ma is megnéztem a Csintalan-showt.
Hétfői monológja után azt gondoltam, ezt már nem lehet tovább fokozni. Tévedtem. A tegnapi adásban egy keresztény nő (ezt muszáj kihangsúlyozni) alaposan helyretette a vén bolsevikot a gázai népirtás ügyében.
Érdemes Csintalan reakcióját szó szerint idézni: "Az izraeli hadsereg példa nélküli módon próbálja óvni a palesztin civilek életét."
Van ebben igazság. Valóban példa nélküli az a sátáni tombolás, ami ezekben a pillanatokban is folyik a Gázai övezetben...
 
A mai adás végképp bebizonyította, hogy még a mindent kimagyarázó Csintalan Sándor sem rendelkezik akkora fantáziával, amivel kimagyarázható egy iskola lebombázása és a benne lévő 40 ártatlan ember szörnyű halála.
Nyilván ezért kezdte mai műsorát az alábbival:
 
"Minden potenciális telefonálót arra kérek, hogy a Szentföldön zajló eseményekről, az ottani szenvedőkre való tekintettel (!), ne beszéljünk. Aki szóba hozza a gázai eseményeket, azt azonnal megszakítom."
 
Sanyikám! Idegre tapintottunk?
K. G.