2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:41 A jobbikosok még azzal sincsenek tisztában, támogatják-e Karácsonyt egyáltalán08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Elmebetegek tüntettek a Hősök terén

Reklám

Én nem tudom, érdemes-e elmebetegek összejövetelével foglalkozni. Semmi kétségem ugyanis afelől, hogy az MSZP nőtagozata komplett bolondokból áll. Március 7-én "tüntetést" is tartottak a Hősök terén, ahol is felszólalt Gurmai Zita, európai parlamenti képviselő, Lamperth Mónika, aki a Táncsics Alapítvány elnöke is, valamint Poul Nyrup Rasmussen, aki az Európai Szocialisták Pártjának vezetője.
Végül is szerintem a jelenlévők számára teljesen érdektelen, hogy mit mondtak a felszólalók, ugyanis akármit is beszéltek volna, a téren tartózkodó, agyilag súlyosan sérült, beteg emberek helyeseltek volna. Én magam azonban elhatároztam, végigolvasom az MSZP nőtagozata elnevezésű ápoltak tájékoztatóját az eseményről. A következő tanulságok szűrhetők le.
1. Gurmai Zita arról tájékoztatott, hogy a nők "legforróbb kívánsága a nyugodt, félelem nélküli élet." Bevallom, én magam ezt sosem gondoltam volna.
2. Lamperth Mónika szerint a gyengébbik nem tagjai folytatják a harcot az "egyenlő jogokért, az egyenlő bérezésért".Arról nem szólt, hogy vajon harc közben is tudják-e élni a "nyugodt", "békés" életüket?
3. Ugyancsak Lamperth Mónika kijelentette, hogy a "gazdasági válság" miatt a "nőknek példát kell mutatniuk a szolidaritásra és az összefogásra". Szinte hihetetlen!
4.Rasmussen egy roppant fontos bejelentést tett: a "szocialisták nem akarnak megosztottságot" - közölte. A nagy nemzetközi világlapok alighanem címlapon kürtölik világgá az egykori dán miniszterelnöknek ezeket a történelmi jelentőségű szavait! Rasmussen azonban egy nagyot bakizott, mert azt is mondta, hogy a "virág a béke jelképe", csakhogy a "Virág helyett egy csokor béke!" volt a "demonstráció" jelmondata. Mármost tisztázni kellett volna, miképp viszonyul egymáshoz a virág és a béke, de a téren megjelent "asszonyok és lányok" elmeállapotára tekintettel a tisztázás elmaradt.
5. Miután a Táncsics Alapítvány és a Magyar Szocialista Párt által szervezett "ünnepség" résztvevői a Bourbon /!/ rendezvényházba vonultak, Gurmai Zita kijelentette: a "baloldali nők" szerint a "Gyurcsány Ferenc választotta út kivezeti az országot a gazdasági krízisből".Ezen kívül pedig ők "soha nem adják föl!" - hirdette meg a történelmi jelszót.
6. A "nagygyűlés" légköre felforrósodott, amikor El Qro lépett a mikrofonhoz. Sok hülyeséget összehordott, de a lényeg alighanem az volt, hogy tájékoztatta a jelenlevő bolondokat: azok a nők, akiknek gyereke van, kevesebbet keresnek, pedig a törvények jók, csak éppen a "cég-és intézményvezetők gondolkodása" miatt nem kapnak annyi fizetést, mint amennyi járna nekik. Szabad ezt, Gyurcsányi, "bűnbakot keresni"? Politikailag korrekt ez?
7. Sajnos Rasmussen ismét szólásra emelkedett, de megint úgy tűnt, bakot lő, mert tiltott területre tévedt: "Nem az utca embere okozta a válságot" - jelentette ki. Ezen a ponton nyilván megfagyott a vér El Qro ereiben. Ő ilyesmit sohasem mondott volna. A jelenlévőknek azonban semmi sem tűnt fel, mert immár volt enni- és innivaló, Szűcs Erika is boldogan majszolta pogácsáját, pedig forró pillanat következett, ugyanis Rasmussen kimondta: "a pénzügyi spekulánsok" a felelősek a válságért. Nemcsak a "cég-és intézményvezetők", de a "pénzügyi spekulánsok" is bűnbakok tehát? Ejnye, ejnye, fiúk, mi lesz a nők "nyugalom utáni vágyával", ha ti folyton bűnbakot kerestek?
8. Ormos Mária zagyvált össze még valamit, aminek se füle, se farka nem volt. Az "ünnepség" hosszúra nyúlt, a bolondok feszengeni kezdtek, az ápolók meg nem voltak sehol.
9. Végül átadták a díjakat azoknak, akik a magyar nép elhülyítése terén múlhatatlan érdemeket szereztek. Kapott Aczél Endre, Korda György, Vojnik Mária, meg még jó páran, köztük a cseh Vladimir Spidla EU-biztos, akiről nem lehet tudni, miért tüntették ki, de az is nagy kérdés, miképp bírta ki ennyi ideig ennyi sültbolond között? Ő is bolond netán? Vagy csak úgy tesz, mintha az lenne? Tény mindenesetre, hogy, megköszönve az elismerést, hihetetlen éleslátásról téve bizonyságot, volt bátorsága kimondani: "Tőlünk függ, milyen lesz a mi és gyermekeink jövője". A nagy szó kimondatott, és ezzel az elmebajos "szocialista nők" történelmi találkozója véget ért. A világ vezető médiái adásukat megszakítva adtak hírt az eseményről, és szó szerint közölték az elhangzott beszédeket.
Perge Ottó
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready