Egy nemrégiben kiadott könyv, a Das KZ Bordell ismertetéseit olvasgatom az interneten. A címben a bordély szót inkább a nácival kapcsolják össze mint a munkatáborral - így hatásosabb.
A bordélyokat azért hozták létre a gonosz nácik, hogy megvásárolható nemi élvezeten keresztül serkentsék a foglyok munkakedvét. A foglyok így az élvezkedés reményében többet termeltek, hogy több pénzhez juthassanak, amiből tellet egy kis nemi élvezetre is. Érthetőnek tűnik.
A gonosz nácik viszont pontosan meghatározták, adminisztrálták és ellenőrizték a rabok élvezetét. Gyakorlatilag kérvényt kellett benyújtani egy 15 perces élvezkedésre, melyben még azt is a gaz nácik határozták meg, hogy milyen prostituálthoz menjen a fogoly. Németek németekhez, szlávok szlávokhoz és így tovább, de mivel zsidó kurvák nem voltak a zsidó férfiak egyszerűen csak rábasztak. A férfiak nemiszervét valami higiéniai kenőccsel is bekenték használat előtt, aminek a felügyelése gondolom szintén munkát jelentett a náciknak. A kizárólagosan engedélyezett misszionárus pózt is ellenőrizték.
Ha ez tényleg így történt volna, akkor a gaz náciknak jóval több mint 15 perc munkába került volna a foglyok minden egyes élvezete. Hiszen a kérvényt el kellett olvasni, engedélyezni, intézkedni, hogy az aktus létrejöhessen, ellenőrizni a kenőcs használatát, s a testhelyzetet amiben a kopulálás megtörténik, s ezen kívül archiválni a kérvényt is. Bár a munka megosztódott több ember között, de az elvetemült nácik minden egyes prostituált munkaidejéhez legalább ugyanannyi munkaidővel kellett, hogy hozzájáruljanak, ha nem annak a többszörösével. Így már kétségessé válik a nagyobb motivációval végzett többletmunka eredménye is.
A bordélyházak adminisztrációjának aprólékossága természetesen elég abszurddá teszi azt a bárgyú cionista elméletet is, miszerint a zsidóság megsemmisítésével kapcsolatos parancsokat soha senki nem írta le papírra.
Nem meggyőző a kuplerájos okfejtés sem.
Az igaz ugyan, hogy a munkatáborokban munkára szorított zsidó nők között valószínűleg kevesebb prostituált volt mint goj társaik között - hiszen a zsidó családok többségében bőven volt pénz ahhoz, hogy a zsidó nőknek ne kelljen anyagi gondok miatt kurválkodni.
De az is igaz, hogy a munkatáborokban munkára szorított zsidó férfiak közül valószínűleg többnek volt korábban prostituálttal dolga mint a goj férfiak közül, hiszen nagyrészt a zsidó férfiak fölözték le a gojok kizsákmányolásából eredő pénzt, s így a zsidóknak több pénze volt mint a szegényebb gojoknak, akik egy részének még a napi betevő falat is problémát jelenthetett.
A holokamu-meséket olvasgatva könnyen az az érzése támad az embernek, hogy a haláltáboroknak nevezett munkatáborokban nagyrészt zsidók voltak. A mesék számkáoszából nehéz kiszámolni a zsidók s a nem zsidók részarányát. De egyrészt ha a munkatáborok lakóinak nagyobb része tényleg zsidó volt, akkor elég agyalágyultnak tűnik, hogy a gaz nácik egy olyan jutalmazási rendszert eszeltek ki, mely a zsidó többséget nem motiválta munkára. Másrészt ha a munkatáborokban viszonylagosan kevesen voltak a zsidók s a nácik ezért nem törődtek a zsidók motiválásával az meg természetesen megkérdőjelezi még a vitathatatlan 6 milliót is.
Persze szerintem is valószínű, hogy volt prostitúció a német munkatáborokban nem kevésbé úgy mint a legtöbb olyan helyen, ahol egynemű emberek vannak hosszú ideig összezárva, s az is logikusnak tűnik, hogy a nácik megszervezték a tábori bordélyházakat, csakúgy mint sok más részletét a munkatábor világának. Biztos érdekes kutatási feladat lenne ez a terület, ha szabadon lehetne tanulmányozni.
A könyvismertetők alapján azonban csak a szokásos zsidótömjénezésről van szó. A munkatáborok prostitúciójára hivatkozva csak a zsidóság semmiképpen nem megfellebezhető felsőbbrendűségét próbálják bizonyítani.
- Idézett szöveg elrejtése -
1) A munkatáborokban lévő zsidó nők közt nem voltak kurvák, azaz ők jobbak voltak mint a többi goj táborlakó.
2) A zsidó férfiakat hátrányosan megkülönböztették a munkatáborokban - még kurvákhoz sem járhattak a szegények.
3) A zsidó férfiak nem vettek részt a prostituáltak megalázásában. (A traumákat amitől ezek a goj nők egész életükre stigmatizálódtak goj férfiak okozták).
Összefoglalva a zsidók még a munkatáborok körülményei között is felsőbbrendűnek bizonyultak a gojoknál.
Hát igen. Csak azt nem értem én, hogy ez a 60 éve még oly "szelídlelkű és felsőbbrendű morális nép" (soha nem voltak azok az igaz történelmet ismerők körében, a magukat kiválasztottaknak tartók valójában a sátán gyermekei - a szerk.), hogy tudott mostanra ilyen undorítóan elfajzani, hiszen tetteik szerint mint ha csak a holokausztért imádkoznának. Magyarországon köztudottan a cigányság bűnöző rétege irányítja a magyar nők prostitúcióra kényszerítését és futtatását, és köztudottan a magukat felsőbbrendűnek képzelgő nagyrészt zsidó politikus-, ügyvéd- és médiahad irányítja e bűnözők védelmét.
Üdv.:
NN