Korábbi szavazásunkgyőztese is lehetett volna
A Pártkeltében másnaposan letagadta, majd - vasárnapi - önmagától elhatárolódott, végül nem jelent meg az SZDSZ sajtótájékoztatóján a koalíciós egyeztetésért felelős SZDSZ-es államtitkár, a Pufajkás méltó névrokona, aki részegen kimondta az igazságot: a népszavazás eredménye azt jelenti, hogy "Feri, menj a p.csába!" Csak Kókadt Jánoson keresztül üzent elképesztően hazug magyarázatot.
Az egérnyi párt elnöke szerint a saját bevallása szerint spermabankból származó Horn Gábor csak "visszaidézte azt a hangulatot, amit a Fidesz el akart érni". Erre a magyarázkodására azonban nevetésben törtek ki az újságírók. Egyszerûbb lett volna, ha azt mondja Horn elvtárs: Na és?
Horn Gábor közleményében ez áll: "A Fidesz a kampány során végig azt próbálta elhitetni, hogy a népszavazás nem csak három szakkérdésről, hanem a kormányról szól. Nincs kétségem a felől, hogy ezt sokan el is hitték nekik. E véleményemet fogalmaztam meg tegnap egy beszélgetés során igencsak szabados módon, amit az egyik televízió kamerája rögzített. Választási éjszakákon mindig szabadabban nyilatkozik az ember - főleg ha azt gondolja, nem a kameráknak beszél. Mindez néha akaratlanul is sértő lehet. Én ezúton kérek elnézést, mindenkitől, akit tegnapi mondataimmal megbántottam."
Nézzük tehát a HírTV felvételét az "elviccelt" sajttájról, majd alatta a Pártkelte hétfő reggeli adásából látható az a részlet, melyen a másnapos Horn még tagadja elszólását.


A szocialisták nem nyelték le a békát, hiába kért Horn Gábor SZDSZ-es államtitkár többször is bocsánatot a vasárnap esti kijelentéseiért - tudósít a kormányközeli Index a Parlamentből. Több cionista képviselő is arra panaszkodott, hogy az incidens óta nem köszönnek nekik az MSZP-sek a parlamenti folyosón. 
A szocialista frakció ülésén több hozzászólásban is szóba került, hogy a koalíciós ügyekért felelős államtitkárnak le kell mondania (szerintünk meg az egész kormánynak - a szerk.), és ez kiváltotta a többiek helyeslését is - fogalmazott az egyik képviselő a cionista Hírszerzőnek. Szavazásra nem bocsátották a kérdést, vagyis a frakciónak nincs hivatalos álláspontja ez ügyben, de az informális vélemény egyértelmû - tette hozzá. Gyurcsány Ferenc nem nyilatkozott a frakcióülésről távozóban. 
Egyes szadeszos vélemények szerint viszont Horn Gábor kimondta mindazt, amit a szabad demokraták gondolnak. Ha ő le akar mondani, lemondhat, de a pártja nem kéri semmi ilyesmire - fogalmazott házi lapjuk, a Hírszerző. Egy másik SZDSZ-képviselő szerint látszik, hogy pánik van az MSZP-ben, bûnbakot keresnek, de rossz helyen, mert éppen ők azok, akik nem álltak bele kampányba. Hozzátette: 48 órán belül szerinte drámai állapotok uralkodnak el a szocialista pártban, mert ez egy hatalmas pofon, amit kaptak.
Lehet olyan szocialista véleményeket hallani, amelyek szerint az SZDSZ tehet a népszavazási kudarcról. "A liberális laborban sikerült a kísérlet, az életben viszont nem mûködött a dolog. A szabad demokraták rángattak bele minket ebbe az egészbe, az átgondolatlan reformterveikkel, az erőszakosságukkal, meg a 'teszek rá, hogy mit szólnak hozzá az emberek, akkor is ez lesz' - mentalitásukkal" - mondta a Párt egyik elnökségi tagja.
(Hírszerző, VGO, Kuruc.info)
Korábban írtuk:
Videó: Spermabankos Horn értékel: "Feri, menj a p.csába!"

Majd kimagyarázza
Bár a rezsim sajnos a helyén van, azért öröm nézni, amikor a gengszterkoalíciót ténylegesen irányító Szadesz egyik prominense szó szerint úgy értelmezi a népszavazás eredményét: "Feri, menj a picsába!" No persze csak magánröfögés keretében, Kókának, ám a cionista Horn Gábor balszerencséjére a közelben volt egy kamera.
Saját koalíciós partnere sem hiszi el Gyurcsány Fegyenc értelmezését az elbukott népszavazásról. A saját bevallása szerint spermabankból származó Horn Gábor, a koalíciós egyeztetésért felelős államtitkár és egyben a szélsőséges SZDSZ kampányfőnöke meglehetősen egyértelmû szavakkal utalt arra, hogy a választók Gyurcsány Ferenc politikájáról mondtak véleményt a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséről.
A tolvaj Kóka János és a szélsőségesen antimagyar Horn Gábor az SZDSZ kampánysátrában nézte El-Qró beszédét, amelyben a népszavazás eredményét értékelte a köztörvényes miniszterelnök. Kúrcsány éppen annál a résznél járt, amikor a választók motivációit elemezte. Mint mondta, voltak, akik azt mondták, hogy nem akarják a 300 forintos vizitdíjat fizetni, s ezért voksoltak.
Horn Gábor, a koalíciós egyeztetésért felelős SZDSZ-es államtitkár erre megjegyezte: „Nem azt mondták, Feri, hanem azt, hogy menj a p...csába! Valljuk be!” 
(Hír TV nyomán Kuruc.info)