Sneider Tamás 2006-ot emlegeti fel, miközben arról győzködi követőit, hogy nem tértek le a kezdetben kijelölt útról. Azt a 2006-ot, amikor azok, akiket most a jobbikosok ölelgetnek, és akikkel együtt szeretnék megkaparintani a hatalmat, a barikád másik felén, a szemkilövetők oldalán álltak.
Nincs itt semmi ellentmondás, következetesség ez a javából...
Gyöngyösi ma már ott díszelgett Gyurcsány terminátorának jobbján:
Frissítés: bővebben a mai összeborulós sajtótájékoztatóról
Avagy amikor a Jobbik tévéje Szabó Timikét, az MSZP elnökségi tagját, Vadait és Demeter Mártát nyilatkoztatja az ellenzék összekovácsolódásáról...
2. frissítés: Vadai és a többi "jó ember"
Emlékeznek a kedves olvasók, miket mondott korábban a Jobbik a balliberálisokra, köztük az MSZP-SZDSZ-re? (És akkor még igazuk is volt.) Nos, mára kiderült, hogy ők valójában jó emberek. (Ne feledjük: KÖVETKEZETESSÉG!) Az alábbi videóban hallható Kepli Lajos szerelmi vallomása - és az csak természetes, hogy új barátaiknak is teret ad a Jobbik tévéje.
Ideológiától, pártállástól függetlenül jó emberekkel voltam ott bent összezárva, meg tudtuk egymást, magunkat értetni, és - áttételesen - a közmédiának, és Orbán Viktornak és a Fidesznek köszönhetően egy olyan egység kezdett az ellenzék soraiban kovácsolódni, amelyre soha nem volt eddig példa. Úgyhogy köszönjük, közmédia, és köszönjük, Orbán Viktor!