Ez fenyegeti hazánkat
Azzal a kéréssel fordulunk kedves Olvasóinkhoz, hogy a jövőben ne küldjenek levelet a különböző gárdák által elkövetett bűncselekményekről, miután postafiókunk a megbénulás szélére sodródott és Gárdabűnözés Elleni Osztályunk munkatársai is a végkimerülés határára értek.
Türelmüket kérjük, mert több hónapra is szükségünk lehet, amíg feldolgozzuk az elmaradt leveleket. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a hazánkat érintő egyik legégetőbb problémáról van szó. Tudjuk jól, hogy a náci szellemiségű, szélsőségesen rasszista gárdisták napi szinten teszik tönkre a csendes többség és kisebbség életét, különösen a kistelepüléseken keltenek félelmet, rettegésben tartva a dolgozni, tanulni, felzárkózni vágyó roma kisebbséget, fekete nyilas egyenruhájuk pedig a legsötétebb időket idézi.
A gárdisták elveszik a szegény, ám dolgos cigányok utolsó tyúkját is, elrabolják termésüket, agyonverik az egyedül élő, roma nyugdíjasokat és értelmiségieket, meglincselik a cigány autósokat, veréssel fenyegetik a humanista, cigány orvosokat és mentősöket, miközben az adófizető kisebbség zsebéből kifizetett segélyen élősködnek és szaporodnak. Közismert a gárdistabűnözők vonzódása a színesfémhez, tönkreteszik a cigányok templomait, ellopják a kisebbség közadakozásából állított szobrokat és domborműveket, leszerelik a csatornafedeleket, és közveszélyt okozva felszedik a síneket is.
Ennek ellenére, ismételjük, bizonytalan ideig nem kérünk levelet a belterjes, vérfertőző, dögevő életvitelű és degeneráltságuknak is köszönhetően hihetetlenül alacsony, ősprimitív intelligenciájú lények tevékenységéről, bőven el vagyunk látva e tekintetben a liberális médiának köszönhetően.

Nem kérünk több segélykiáltást az indokolatlan brutalitással és kegyetlenséggel összevert és meggyilkolt, színesbőrű áldozatok hozzátartozóitól sem. Nem tudunk foglalkozni a gárdisták kölykei által terrorizált, kifosztott és megalázott cigánygyerekek szüleinek panaszával, mint ahogy egyik kedvenc időtöltésük - vonatok dobálása kövekkel - taglalásától is eltekintünk.

Türelmüket és megértésüket köszönve:
A Kuruc.info szerkesztősége