A JewTube az alábbi videót is törölte. Kérjük azon kedves olvasóinkat, akiknek megvan az alábbi videó, hogy töltsék fel azt valamely megosztóra és küldjék el a szerk(kukac)kuruc.info címre, hogy újra közzétehessük azt.
Köszönjük szépen!
Korábban írtuk:

Ilyen szegény
Ha valaki nem ismerné, bemutatjuk: ő Molnár F. Árpád. Hivatásos leleplezőember.
Megdöbbentő dolgokra világított már rá: lerántotta a leplet például a tömeghalált okozó, elektrosokk-terápiás kurucinfós antikrisztusokról, de keményen ostorozta a babiloni szajhát, a ribancügynökféreg D. Tóth Krisztát, az MTV híradósát is.
Ha kicsit szórakozni szeretne, akkor feltétlenül halgassa meg az alábbi  Kuruc.infót "lemeztelenítő",  halálhörgésekkel teli hangfelvételt! Csak erős idegzetűeknek: kattintson ide a meghallgatáshoz! 9. perctől extázis! Házibulikra, baráti összejövetelekre kiváló anyag.
Alább pedig egy pár perces videó. Hiába, ő a legjobb szónok, akit valaha a hátán hordott a világ.
 
Másoknak Kiszel Tünde, nekünk Molnár F. Árpád jutott. Nem legenda, valóság. Nem gondoljuk, hogy az ilyen őrülteket tarkón kellene lőni, inkább örülünk annak, hogy minden kérés nélkül szolgáltatja az alapanyagot különféle összeállításainkhoz, melyek garantáltan felveszik a versenyt bármely szilveszteri kabaréval.
Magyari Gábor - Kuruc.info