Tíz esztendővel azután, hogy szétverette a Kossuth teret, Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció a népszavazás előtti napon élőlánccal akarja körbevenni a Parlamentet. Akciójukhoz azóta már felsorakoztak más álbaloldali nemzetellenes erők, így az Együtt, a Párbeszéd Magyarországért, a Modern Magyarország, legutóbb pedig az MSZP csatlakozott. Ezt azonban a hazafiak sem hagyják szó nélkül.
Zoom
Budaházyék 125 évet kapnak, miközben azok, akik 2006-ban szétverették a Kossuth teret, aztán a tömegbe lövettek, vérbe borítva Budapestet, most élőláncot készülnek vonni a Parlament köré, azért demonstrálva, hogy az emberek ne vegyenek részt egy olyan népszavazáson, amely még nem lesz elég, de befolyásolni fogja hazánk sorsát a bevándorlótémában. Ezt a régi, aljas trükköt már a határon túli magyarok kettős állampolgársági népszavazásával kapcsolatban is bevetették. Ez vérlázító, és nem is fogjuk szó nélkül tűrni.
Ezért csatlakozunk ahhoz a pártsemleges, nemzeti megmozduláshoz, amely a DK akciójával szemben jött létre. A hangfalágyúk és a gitárpuskák bevetésre készen! Szombaton 16 órára mindenkit várunk a Kossuth térre! Visszatérünk az utcára! - szól a Romantikus Erőszak zenekar toborzója.