A Jobbik Ifjúsági Tagozat ezúttal új környezetben, a Balaton-parti Keszthelyen, megújult programmal szervezi meg sorrendben hatodik nyári táborát - írja közleményében a Jobbik IT. Alább a folytatás.
Eseménynaptárunk egyik legfontosabb hetén már tavaly is több száz fővel vettünk részt, a mostani érdeklődést látva és az impozáns, de jól megközelíthető helyszínt figyelembe véve ez ezúttal sem lesz másként.
A résztvevőket nagyszerű közösség, felejthetetlen élmények, új ismeretségek, barátságok várják, a tábor programját idén a Jobbik Ifjúsági Tagozat saját szervezésű eseményei fogják adni. A részletes felsorolás igénye nélkül készülünk többek között Ismerős Arcok-koncerttel, balatoni hajókirándulással, sportnappal, előadást tart majd a Jobbik elnöke, Vona Gábor és természetesen nem maradhat el balatoni a strandolás sem. Az együtt töltött öt napot Zacher Gábor toxikológus előadása, kirándulás, borkóstoló és kerekasztal-beszélgetés is színesíti, amelyre Török Gábor politológus, Schiffer András, az LMP korábbi társelnöke és Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője is elfogadta a meghívásunkat. A sportnapon bárki nevezhet számos sportágban, mindeközben pedig a főzőverseny ételkölteményei is készülnek majd, melynek győztesei értékes jutalomban részesülnek.
A részvételi lehetőségről és a tartalmas programokról további információkat a jobbikit.hu/tabor oldalon találhatnak az érdeklődők, a táborra regisztrálni szintén itt lehet.