1956-2017: 61. éve kezdődött szent szabadságharcunk! Ma 18 órakor az Astoriánál követeljük a szemkilövetők megbüntetését!
Az emlékezéshez és mai szabadságküzdelmeink ihleforrásaként szeretettel ajánlom minden követőmnek a Corvin köziek c. csodás dalt Cseh Tamás előadásában, amely felvételen korabeli mozgóképek idézik meg a legendás és példamutató napokat.
Ma (2017. október 23.) 18 órakor az Astoriánál nemzeti jogvédők és a szemkilövető Gyurcsány-rezsim jogsértettjei közös tüntetésen követelik a 2006 őszi rendőrterror máig büntetlen és bűneikért elnézést sem kért fő felelőseinek (GYF, Gergényi és társaik...) megbüntetését a 11. évvel ezelőtti, soha meg nem bocsátható és el nem évülő gaztetteikért, amellyel belelövettek a diktatúra ellen tiltakozókba, és rendőrlovakkal megtaposták szent szabadságharcunk 50. évfordulóján megemlékezőket.
Követeljük a 2006 őszi rendőrterror bűntetteinek elévülésre tekintet nélküli üldözését lehetővé tevő - Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter által támogatott - alaptörvény-módosítási javaslatunk mielőbbi elfogadását, és valóban hatékony büntetőeljárások ezt követő megindítását!
Az elévülést kizáró, valódi felelősségre vonást lehetővé tevő alaptörvény-módosítási javaslatunkat október 18-án jelentettük be a Nemzeti Jogvédő Szolgálat sajtótájékoztatóján, és egyúttal bemutattuk GYF és társainak elítélését garantáló bizonyítékokat.
A mai tüntetésen többek között a jogsértettek kebeléből alakult népbíróság ítélkező tanácsa kihirdeti GYF és társai ügyében ítéletét.
A felszólalók között lesznek a Kossuth tériek (pl. Gonda László, Bene Gábor, Fáber Károly), a Lelkiismeret'88 Csoport vezetője Tölgyessy Magdi, a Közhatalom Jogsérttjei Egyesület vezetője Gőbl György (elnézést a hasonlatért, de 2006 ősz Wiesenthalja...), Dukán Dániel, a gyurcsányi önkény jogsértettje, telefonon Budaházy György első fokon törvénytelenül elítélt hazafi és nemzeti jogvédők, köztük Grespik Éva, tavaly eltávozott Laci felesége és jómagam. Várunk minden, a igazságtételt fontosnak tartó tettre kész, jóakaratú embert a rossz idő ellenére is!
Lehetőség lesz a trianoni diktátum eltörlése érdekében indított nemzeti konzultáció aláírására is, mert fontos, hogy a Soros-terv elleni harc mellett a nemzeti újraegyesítést is támogassuk!
Ma délelőtt a Kispesti Köztemetőben 11 órától a kispesti szabadságharcosok kopjafájánál és a néhai Potyka bá' fejfájánál megemlékezés a hőseinkre, jómagam is felszólalok!
Ne felejtsük, az 56-os hősök ennél ezerszer keményebb körülmények között szálltak szembe a megszállókkal, és örökre példát mutató módon verték meg a világ akkor legerősebb hadseregét...
Honfitársi köszöntéssel:
dr. Gaudi-Nagy Tamás
nemzeti jogvédő
(Forrás: Gaudi-Nagy Tamás Fb-oldala)