Miért hívják Zsindexnek az Indexet a Kuruc.infón? - teheti fel a kérdést néhány újabb, kevésbé tájékozott olvasónk. Számtalan példát lehetne hozni a nem titkolt zsidó-liberális kötődésre, no és a szakmányban való hazudozásra, hírhamisításra, antimagyar uszításra, deviancia népszerűsítésére. Például Tamás Bence Gáspár, vagy Bede Márton, a Zsindex mostani szerkesztője komoly szerepet vállalt anno a már megszűnt, antimagyar gyűlöletoldal, a matula.hu működtetésében.
Több szerzőjük pedig korábban vagy párhuzamosan zsidó, SZDSZ-es, mazsihiszes szennylapok firkásza is (volt). A hab a tortán, avagy a genny a bűzlő kupacon: a Zsindex egy Nobilis Kristóf nevű strómanon keresztül a fideszes-cionista Schmidt Mária kezében van (Nobilis Ungár Andrásnak az üzlettársa volt, Ungár Schmidt már elpatkolt férje, a zsidó-leszbika-szdsz-es Ungár Klára bátyja volt, aki tipikus mutyis privatizációkkal, közpénzlenyúlásokkal szerezte milliárdos vagyonát. Ungárék apja, Lajos pedig magyarkínzó ÁVH-s ezredes volt ). Vagyis a Fidesz is hozzájárul a sötét oldal működtetéséhez.
De vissza a Matula Magazinra. Az oldalon olyan írások szerepeltek, amiben ha a keresztény és a magyar szót kicseréljük zsidóra, a legdurvább antiszemita szöveget kapjuk, amiért garantált, hogy bírósági eljárás indulna ellenünk Magyarországon. A Kuruc.info ehhez képest roppant visszafogott.
A zsidó Matula magazin rendre űzött gúnyt a magyarokból, a kereszténységből, a pápa halálából stb. A Jobbik 2004-ben tiltakozott is, amiért épp Jézus keresztrefeszítését vették célba zsiráfék. Így írt a Jobbik erről az esetről: "Szűz Mária ruhája felszakad, és kirepül egy meztelen csecsemő, aki egy csillag alakzatú, rózsaszín napszemüveget visel, és szülei felett repked. A bevezető után látható még a keresztre feszítési jelenet obszcén ábrázolásokkal. A klip végén az animáció alatt hallható zene trágár szavakkal kíván nekünk boldog karácsonyt."
Nyíltan buzdítanak drogfogyasztásra kaftánék
Az alábbi videón például azt magyarázzák el olvasóiknak, hogy hogyan kell otthon a kamrát úgy átalakítani, hogy ideális legyen marihuána termesztésére, elmondják, mit honnan kell ehhez beszerezni - mindezt a Kendermag Egyesület elnöke segítségével teszi a matulás Tamás Bence. Persze következmények nélkül, döbbenet, noha ezt a törvény börtönnel rendeli büntetni.
Korábban, 2007 áprilisában írtuk: Dögölj, magyar! - na persze nem ezzel a címmel, de az Index nevű szélsőliberális portál kannabisz termesztésére ad tippeket az egyszerű panelproliknak is. A Kuruc.info hírportálnak is van egy tippe: a rendőrség nem fog eljárást indítani. Míg a The Independent nevű, brit, liberális napilap március 18-ai számában címlapon kért elnézést, hogy korábban széles körű kampányt folytattak a marihuánafogyasztás dekriminalizálásáért, addig annak apropóján az Index március 26-án ezzel a címmel közölt cikket: "Mi nem kérünk elnézést a fű miatt". Sőt. Jézus keresztre feszítésének napján az alábbi videóval rukkoltak elő.
 
 
(Kuruc.info)