2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Videók ::

Újratöltve: Döbbenetes - marihuána termesztésére buzdít a Zsindex

Reklám


Miért hívják Zsindexnek az Indexet a Kuruc.infón? - teheti fel a kérdést néhány újabb, kevésbé tájékozott olvasónk. Számtalan példát lehetne hozni a nem titkolt zsidó-liberális kötődésre, no és a szakmányban való hazudozásra, hírhamisításra, antimagyar uszításra, deviancia népszerűsítésére. Például Tamás Bence Gáspár, vagy Bede Márton, a Zsindex mostani szerkesztője komoly szerepet vállalt anno a már megszűnt, antimagyar gyűlöletoldal, a matula.hu működtetésében.
Több szerzőjük pedig korábban vagy párhuzamosan zsidó, SZDSZ-es, mazsihiszes szennylapok firkásza is (volt). A hab a tortán, avagy a genny a bűzlő kupacon: a Zsindex egy Nobilis Kristóf nevű strómanon keresztül a fideszes-cionista Schmidt Mária kezében van (Nobilis Ungár Andrásnak az üzlettársa volt, Ungár Schmidt már elpatkolt férje, a zsidó-leszbika-szdsz-es Ungár Klára bátyja volt, aki tipikus mutyis privatizációkkal, közpénzlenyúlásokkal szerezte milliárdos vagyonát. Ungárék apja, Lajos pedig magyarkínzó ÁVH-s ezredes volt ). Vagyis a Fidesz is hozzájárul a sötét oldal működtetéséhez.
De vissza a Matula Magazinra. Az oldalon olyan írások szerepeltek, amiben ha a keresztény és a magyar szót kicseréljük zsidóra, a legdurvább antiszemita szöveget kapjuk, amiért garantált, hogy bírósági eljárás indulna ellenünk Magyarországon. A Kuruc.info ehhez képest roppant visszafogott.
A zsidó Matula magazin rendre űzött gúnyt a magyarokból, a kereszténységből, a pápa halálából stb. A Jobbik 2004-ben tiltakozott is, amiért épp Jézus keresztrefeszítését vették célba zsiráfék. Így írt a Jobbik erről az esetről: "Szűz Mária ruhája felszakad, és kirepül egy meztelen csecsemő, aki egy csillag alakzatú, rózsaszín napszemüveget visel, és szülei felett repked. A bevezető után látható még a keresztre feszítési jelenet obszcén ábrázolásokkal. A klip végén az animáció alatt hallható zene trágár szavakkal kíván nekünk boldog karácsonyt."
Nyíltan buzdítanak drogfogyasztásra kaftánék
Az alábbi videón például azt magyarázzák el olvasóiknak, hogy hogyan kell otthon a kamrát úgy átalakítani, hogy ideális legyen marihuána termesztésére, elmondják, mit honnan kell ehhez beszerezni - mindezt a Kendermag Egyesület elnöke segítségével teszi a matulás Tamás Bence. Persze következmények nélkül, döbbenet, noha ezt a törvény börtönnel rendeli büntetni.
Korábban, 2007 áprilisában írtuk: Dögölj, magyar! - na persze nem ezzel a címmel, de az Index nevű szélsőliberális portál kannabisz termesztésére ad tippeket az egyszerű panelproliknak is. A Kuruc.info hírportálnak is van egy tippe: a rendőrség nem fog eljárást indítani. Míg a The Independent nevű, brit, liberális napilap március 18-ai számában címlapon kért elnézést, hogy korábban széles körű kampányt folytattak a marihuánafogyasztás dekriminalizálásáért, addig annak apropóján az Index március 26-án ezzel a címmel közölt cikket: "Mi nem kérünk elnézést a fű miatt". Sőt. Jézus keresztre feszítésének napján az alábbi videóval rukkoltak elő.
 
 
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready